GÜNCEL

Başkan Pekyatırmacı; "Ramazan Sıhhat Ve Nimettir"

• Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Ramazan ayı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Pekyatırmacı mesajında; "Ramazan, iyilik ayıdır; sağlıktır, sıhhattir, nimettir ve berekettir." dedi.

Başkan Pekyatırmacı;

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı yayımladığı mesajında; Ramazan ayının birlik ve beraberliği pekiştirmek, yardımlaşma ve dayanışmayı geliştirmek için bir fırsat olduğunu ifade ederek; "Geçmiş bir yılın muhasebesini yapmak ve yanlışlarımızı düzeltmek için Ramazan ayı önemli bir fırsattır. Bu fırsatı hep birlikte layıkıyla yerine getirebilelim inşallah. Hoşgörü, merhamet, birlik ve beraberlik duygularının öneminin daha iyi kavrandığı bu mübarek ayda açlığın, sefaletin, zulmün sona ermesi, barış ve huzur dolu bir dünyanın oluşması tüm Müslüman ve Türk Dünyasının ortak temennisidir.

Bu ayda sabrın, yardımlaşmanın ve yardım etmenin en güzel örneklerini yaşayacağız. Ülkemiz asrın felaketini yaşadı ve başta devletimiz sonra da milletimiz olmak üzere bütün gücüyle bu zorlu günlerin üstesinden gelmek için var gücüyle gayret gösteriyor. Bununla birlikte millet olarak büyük bir beraberlik örneği sergiledik. Adım adım depremin yaralarını sarmaya da bu birlik ve beraberlik içerisinde devam ediyoruz. Ramazan ayı içerisinde de yaralarımızı sarmaya devam edeceğiz ve depremzede vatandaşlarımızı yalnız bırakmayacağız inşallah. Ben tekrar yaşadığımız bu deprem felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimizin Ramazanı Şerifi’ni en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın ülkemiz, ve İslam Alemi sevgi, barış ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. Bu Ramazan'da depremzede vatandaşlarımızın da yanındayız, onlarla hep birlikte bu ayın bereketini yaşayacağız." dedi.

AdminAdmin