YEREL

Başkan Pekyatırmacı “Cuma Buluşmaları Hizmet Standartlarımızı Yükseltiyor"

• Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma buluşmaları kapsamında Fatih Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma Namazını Motorlu Vasıtalar Sanayi Camii’nde kılan Başkan Pekyatırmacı namaz sonrasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Pekyatırmacı “Cuma Buluşmaları Hizmet Standartlarımızı Yükseltiyor

Hizmet kalitesine katkı sağlayan ve vatandaşların Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya istek ve önerilerini birinci ağızdan ilettikleri Cuma buluşmalarının bu haftaki adresi Fatih Mahallesi oldu. Başkan Pekyatırmacı’ya programda Ak Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı eşlik etti. Pekyatırmacı ve Özboyacı, Motorlu Vasıtalar Sanayi Camii’nde kılınan namazın ardından esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Cuma Buluşmasında Tornacılar Kaynakcılar ve Oto Tamirciler Odası Başkanı Emin Baranok, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Selçuklu Belediye Meclis Üyeleri, Selçuklu Belediye Başkan Yardımcıları ve Fatih Mahalle Muhtarı İzzet Karaduman da yer aldı.

Başkan Pekyatırmacı; “İstişarelerle hizmet kalitemizi artırıyoruz”

Selçuklu’ da belediyecilik hizmetlerinin ilçe halkının ihtiyaçları doğrultusunda, ilçe merkezinden en uzak mahallelere kadar taleplerin yerinde tespit edildiğini ve hayata geçirildiğini söyleyen Başkan Pekyatırmacı; “Hemşehrilerimizin sosyal hayat, eğitim, kültür ve spor alanlarıyla daha modern ve mutlu bir Selçuklu’ da yaşamalarını sağlamak için mevcut projelerimizin üzerine her gün yenilerini ekleyerek ilçemize ve şehrimize katkı sağlamak için gayret gösteriyoruz. Gelenekselleşen Cuma Buluşmaları ile gücümüzü aldığımız hemşerilerimizle bir araya gelmek yeni hizmet planlarımızın oluşmasına, verimli ve kaliteli projelerimizin günışığına çıkmasına vesile olmaktadır. Yine bu buluşmalar ile hizmet standardımız hızla yükselmektedir.” dedi.

Namaz sonrasında Selçuklu Belediyesi tarafından Ahilik Haftası nedeni ile vatandaşlara helva ikram edildi.

AdminAdmin