SPOR

Başkan Özgökçen'den Sert Tansfer tepkisi

Konyaspor'da forma giyen Amir Hadziahmetovic’in transfer süreci devam ediyor. Konyaspor, Hadziahmetovic için istediği bonservisi 6 milyon Euro'ya çıkardı.

 Başkan Özgökçen'den  Sert  Tansfer tepkisi

Sezon başında Amir Hadziahmetovic'le ilgilenen Galatasaray'ın alternatif orta saha tercihi Fredrik Midtsjö olmuştu. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ın Konyaspor'a 3.5 milyon Euro önermesiyle tekrar gündeme gelen Hadziahmetovic konusunda sarı-kırmızılılar yeniden devreye girmişti. Başakşehir'in de Hadziahmetovic ile ilgilenmesiyle Konyaspor rakamı arttırdı.

Hem Beşiktaş hem de Galatasaray'ın 4 milyon Euro verdiği Hadziahmetovic'in fiyatı 2 gün içinde 6 milyon Euro'ya çıktı. Başakşehir'in anlaşma aşamasına geldiği Hadziahmetovic'in bonservisi artınca bu transfer de suya düşmüş oldu.

Bonservisinin arttırılmasından rahatsız olan Hadziahmetovic cephesi Konyaspor yönetimine tepki gösterdi. Başkanla yaptığı görüşme sonrası takımdan ayrılmak istediğini söyleyen Hadziahmetovic, İstanbul takımlarından birine imza atmak istiyor. Konyaspor ise yıllardır sabrederek yetiştirdiği futbolcudan yüklü bir bonservis kazanmak istiyor.

Oyuncunun 2024 yılına kadar Konyaspor ile sözleşmesi bulunuyor.   

AdminAdmin