YEREL

Başkan Mehmet Badem ‘den Engelliler Haftası Kutlaması

Engelliler Haftası sebebiyle Kadınhanı Çamlık Millet Bahçesinde engelli kardeşlerimiz engelli kardeşlerimizin piknik havasındaki kutlamasına sürprizlerle katıldı.

 Başkan Mehmet Badem ‘den Engelliler Haftası Kutlaması

Engelli kardeşlerimizi çeşitli hediyeler ve animasyon ekipleri ile mutlu eden Başkan Badem şu sözlerle duygularını ifade etti

Resim önizlemesi

10-16 Mayıs engelliler haftası olması nedeniyle engelli kardeşlerimizle bir araya geldik.

“ İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” şuuruyla hareket eden sosyal devlet anlayışına sahip olarak engelli vatandaşlarımızın umutlarını yitirmeden mutlu bir yaşam sürdürmeleri için çaba sarf edip çözümle üretmek en önemli sorumluluklarımızın başında gelmektedir. Son yıllarda engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya dönük başta evde bakım hizmetleri olmak üzere hükümetimiz tarafından çok önemli çalışmalar hayata geçirildi. Bizde devletimizin yapmış olduğu çalışmalar destek verip her zaman bu özel kardeşlerimizin yanında olmanın sözünü veriyoruz.

Resim önizlemesi

Sevginin aşamayacağı engel yoktur. Hayatı paylaşmak için hep birlikte engelleri kaldırdığımız bir dünya temennisiyle, 10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası kutlu olsun.

Resim önizlemesi

AdminAdmin