SPOR

Başkan Korkmaz'dan transfer müjdesi

TÜMOSAN Konyaspor, yaklaşan transfer dönemine odaklanarak hücum hattını güçlendirmeyi hedefliyor. Başkan Korkmaz, 4 oyuncu transfer etmek istediklerini ve gerekirse 2 santrafor alabileceklerini vurguladı.

Başkan Korkmaz'dan  transfer müjdesi

Özellikle forvet bölgesinde yaşanan sıkıntıları gidermek adına transfer önceliğini forvet bölgesine veren Yeşil-Beyazlılarda Başkan Ömer Korkmaz, transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Korkmaz, takımın hücum gücünü artırabilecek, etkili bir oyuncu transferi yapma isteklerini dile getirerek, "Bizi ayaklandıracak oyuncular almak istiyoruz. Gerekirse 2 santrafor transferi yapabiliriz. Taraftarlarımızın endişelerini biz de paylaşıyoruz. Lig dinamiklerini göz önünde bulundurarak, takımın ihtiyaçlarını karşılayacak futbolcuları transfer etmek istiyoruz. Şu an millileşme ya da genç yetenek transferi zor, bu nedenle deneyimli isimlere yönelebiliriz. Santraforlarımızın performansından memnuniyetsizlik olduğunu gözlemliyorum" dedi.

Korkmaz, transfer hedeflerini 4 oyuncu üzerinden açıklayarak, "Eğer gereklilik olursa 2 santrafor alabiliriz. İhtiyaç doğrultusunda hareket ederek, takımı güçlendirmeyi planlıyoruz. Eğer bir oyuncu ayrılırsa, öncelikle bir transfer yapabiliriz ve diğer pozisyon için daha sonra harekete geçebiliriz. Önümüzdeki İstanbulspor maçında yeni transferimizin yedek kulübesinde olmasını umuyoruz. Toplamda 4 oyuncu transfer etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

AdminAdmin