SPOR

Başkan Korkmaz: ‘’ Konyaspor'un Hakkını Yedirtmeyeceğiz ‘’

TÜMOSAN Konyaspor'un yeni Başkanı Ömer Korkmaz, basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Korkmaz, hakem hatalarına karşı susmayacaklarını Konyaspor'un haklarını arayacaklarını söyledi.

Başkan Korkmaz: ‘’ Konyaspor'un Hakkını Yedirtmeyeceğiz ‘’

TÜMOSAN Konyaspor'un yeni Başkanı Ömer Korkmaz, basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda düzenlenen toplantıya, Başkan Ömer Korkmaz'ın yanı sıra İkinci Başkan Adem Bulut ve Başkan Yardımcısı Yunus Derebağ da katıldı. Toplantıda konuşan Korkmaz, yeni göreve gelmelerinin ardından camiada var olan küskünlükleri ve kırgınlıkları gidereceklerini belirterek tüm Konyalıları, yeşil-beyaz sevdalarına sahip çıkmaya davet etti. Korkmaz, "Bu şehirde Konyaspor’a dair hayallerim var" diyerek yönetim kuruluyla birlikte yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini ve önceliklerinin camiada yaşanan mental sıkıntıları çözmek olduğunu vurguladı. Geleceğe dair birçok projelerinin olduğunu ancak öncelikli olarak sorunların çözülmesi gerektiğini ifade eden Başkan Ömer Korkmaz, sadece futbol takımının değil, 1922 Konyaspor ve basketbol takımının da Konyaspor'un ayrılmaz parçaları olduğunu vurguladı. Bu takımların satılması veya devredilmesinin söz konusu olmadığını belirten Korkmaz, camianın bu ekiplerin de yeşil-beyaz sevdanın içinde olduğunu hatırlattı. Başkan Korkmaz, taraftara seslenerek, "Kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak, 'Ortak sevdamız' dediğimiz Konyaspor’umuzu en başta stadyum olmak üzere tüm platformlarda var güçleriyle desteklemeye davet ediyorum" dedi.

“KONYASPOR’UN HAKKININ YENMESİNE SESSİZ KALMAYACAĞIZ “

Konyaspor'un haklarını savunma sorumluluğunu taşıdıklarını belirten Başkan Ömer Korkmaz, camianın desteğiyle hareket edeceklerini vurgulayarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Korkmaz, şu sözlerle konuşmasını sürdürdü: “Takımımızı asla yalnız bırakmayacağız. Alanya maçında Yunus başkan devre arasında yöneticilerin de bulunduğu salona girdi. Yöneticilere 'haksız yere penaltı alıyorsunuz, şimdi de burada oturup çay içiyorsunuz, ne kadar rahat memleket' dedi. Biz hoşgörü şehriyiz diye uysal koyun olamayız. Kavga etmek zorunda kalabiliriz, ama en azından camiamız şunu bilecek: Birlikte güçlü olmak için çıkıp 'hakkımızı yediniz, haksız kazanıyorsunuz' diyebileceğiz” diye konuştu.

 

AdminAdmin