GÜNCEL

Başkan Konak’tan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99 Yıl münasebeti ile kutlama mesajı yayımladı.

  Başkan Konak’tan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Başkan Konak mesajında  şu ifadelere yer verdi :  Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıldönümü coşkusunu ve heyecanını, millet olarak hep birlikte yaşıyoruz. Cumhuriyet, milletimizin azmiyle ve iman gücüyle gerçekleştirdiği büyük bir milli mücadelenin sonucunda yazılan kahramanlık destanıdır.

“Hiç şüphe yok ki, istiklalimizin ve istikbalimizin sembolü Cumhuriyetimizi korumak, milletimizin her bir ferdi için en kutsal görevdir. Kurtuluş Savaşına önderlik eden eşsiz komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşlarıyla birlikte ülkemizin kaderini değiştirerek, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atmıştır. Türk tarihinin en büyük bayramı, gücünü ve kaynağını Türk milletinden  alan ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “En Büyük Eserimdir” diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşun 100. yıldönümüne erişmenin engin gururunu, onurunu, sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bugünlere kolay gelmediğini, Atalarımızın bizlere emanet ettikleri bu topraklar uğruna yüz binlerce şehit verildiğini ve bir o kadar da gazimizin bulunduğunu unutmamakla mükellefiz. Birlik olarak , Milletimiz için bu toprakları vatan kılan değerlere sonuna kadar sahip çıkarak yolumuza devam edeceğiz. Bu gururlu gün dolayısıyla, başta büyük devlet adamı ve eşsiz komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere,  dökülen kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan, vatanımızın ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü için can veren tüm aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, kahraman gazilerimize en derin şükranlarımı sunuyorum” dedi.

AdminAdmin