EĞİTİM

Başkan Kılca: Çocuklarımızla Elinde Daha Güzel Bir Türkiye’yi İnşa Edeceğiz

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 2023 - 2024 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısının son gününde Karatay Dr. Sedat Yüksel İlkokulu’nda öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Karnelerini alan tüm öğrencileri tebrik ederek çocuklara yarıyıl tatillerinde dinlenmelerini ve bol bol kitap okumalarını tavsiye eden Başkan Hasan Kılca; “Sizlerin vatanınızı, milletini seven, çok iyi bir şekilde yetişmiş ve ailelerinize faydalı bireyler olmanız için çaba sarf ediyoruz. İnşallah sizlerin elinde çok daha güzel bir Türkiye’yi inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan  Kılca: Çocuklarımızla Elinde Daha Güzel Bir Türkiye’yi İnşa Edeceğiz

Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, karnelerini alarak iki hafta sürecek yarıyıl tatiline girdi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, Karatay İlçe Kaymakamı Cengiz Ayhan ve Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ile birlikte Karatay Dr. Sedat Yüksel İlkokulu’nda düzenlenen karne programında öğrencilerle bir araya geldi

Resim önizlemesi

SİZLERİN ELİNDE ÇOK DAHA GÜZEL BİR TÜRKİYE’Yİ İNŞA EDECEĞİZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, karnelerini alan tüm öğrencileri tebrik ederek çocuklara yarıyıl tatillerinde dinlenmelerini ve bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Başkan Hasan Kılca; “Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Yine sizleri geleceğe hazırlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, okul müdürümüze ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Eğitimle alakalı her türlü desteği veren Sayın Kaymakamımıza da ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Biz, sizleri çok seviyoruz çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz. Belediye olarak Karatayımızı güzel yarınlara hazırlıyoruz ve bunun için en büyük hazinemiz siz çocuklarımızsınız. Sizlerin vatanını, milletini seven, iyi yetişmiş ve ailelerinize faydalı bireyler olmanız için çaba sarf ediyoruz. İnşallah sizlerin elinde çok daha güzel bir Türkiye’yi inşa edeceğiz. İlk Türk uzay astronotumuz uzaya çıktı ve orada birbirinden önemli çalışma ile deneyler yapacak. Türkiye’nin artık hedefleri çok daha büyük. Yeni Türkiye Yüzyılı’nda her biriniz inşallah birer astronot, mühendis, doktor olacaksınız ve ülkemizin kalkınmasında rol alacaksınız. Onun için de çok çalışmalısınız. Bol bol kitap okuyacaksınız. Ama şimdi dinlenme vakti. Hepinize iyi tatiller diliyorum” ifadelerini kullandı.

Resim önizlemesiResim önizlemesiResim önizlemesi

Karne programına katılan Karatay İlçe Kaymakamı Cengiz Orhan ve Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç da Konya ile Karatay’da eğitimin altyapısının iyileştirmesi yönünde çok ciddi bir aşama kat edildiğini belirterek bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

 

AdminAdmin