SPOR

Başkan Kavuş; “Sporcularımız Aldıkları Başarılarla İftihar Kaynağımız Oldu”

Meram Belediyespor, Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından düzenlenen Mustafa Durmuşoğlu Gençler ve U23 Muaythai Türkiye Şampiyonası’ndan üç madalya ile döndü. Şampiyonada bir altın, bir gümüş ve bir de bronz madalya kazanan takımı tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Sporcularımız aldıkları başarılarla her zaman iftihar kaynağımız oldu” dedi.

Başkan Kavuş; “Sporcularımız Aldıkları Başarılarla İftihar Kaynağımız Oldu”

Meram Belediyespor, Türkiye Muaythai Federasyonu’nun 2023 yılı faaliyet programında yer alan ve Merhum Mustafa Durmuşoğlu adına düzenlenen Gençler ve U23 Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda kazandığı üç madalya ile yeni bir başarının daha altına imza attı. Depremler dolayısıyla ertelenen ve yarı final, final müsabakaları 14-15 Mart 2023 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilen şampiyonada Meram Belediyespor kulübü sporcularından Hasan Uluşan Türkiye 1. si, Hasan Emre Demirhan Türkiye 2. si, Hasan YOLCU ise Türkiye 3. sü oldu. Hasan Uluşan aldığı altın madalya ile 21-28 Mart 2023 tarihlerii arasında Ankara'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’na da katılma hakkı kazandı.

Resim önizlemesi

Başkan Kavuş; “Sporcularımız Aldıkları Başarılarla İftihar Kaynağımız Oldu”

 

Kazanılan madalyalar sebebiyle takımı ve antrönerlerini tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek, Meram gençliğine sporu sevdirmek ve özendirmek amacıyla spor kulübümüz çatısı altında çıktığımız bu yolda gençlerimiz aldıkları başarılı sonuçlarla hem bizi hem Meramımızı gururlandırıyorlar. Bu sefer yine böyle oldu, sporcularımız üç madalya ile ilçemize döndüler. Bu vesile ile başarılı olan tüm sporcularımızı, antrenörlerini ve ailelerini yürekten kutluyor, başarıların devam etmesini temenni ediyorum. Sporcularımızın daha nice başarılarla bizlerin iftihar kaynağı olmayı sürdüreceğine yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Resim önizlemesi

 

AdminAdmin