SPOR

Başkan Kavuş: “Meram Belediyespor Artık Dünya Çapında Bir Marka Haline Geldi”

Gürcistan'da gerçekleştirilen Para Halter Avrupa Şampiyonası'nda Meram Belediyesporlu Besra Duman altın madalya kazandı. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Tiflis 2022’de Meram Belediyespor kulüp sporcularının iki altın bir gümüş madalya ile kendilerini bir kez daha gururlandırdıklarını ifade etti.

Başkan Kavuş: “Meram Belediyespor Artık Dünya Çapında Bir Marka Haline Geldi”

Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te gerçekleştirilen Para Halter Avrupa Şampiyonası’nda Meram Belediyespor Kulübü sporcuları Türkiye’ye büyük gurur yaşattı. 73 kiloda mücadele eden Meram Belediyesporlu sporculardan Sibel Çam 118, 120 ve 123 kg’lık başarılı kaldırışlarıyla altın madalyaya uzanırken, 67 kg’da podyuma çıkan Yasemin Ceylan Baydar 111 kg’lık kaldırışıyla gümüş madalyanın sahibi olmuştu. Şampiyonanın dördüncü gününde bir güzel haber de Besra Duman’dan geldi. Meram Belediyespor Kulübü sporcusu Besra Duman, 55 kiloda, dört kategoride altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu.

 

Başkan Kavuş: “Meram Belediyespor Artık Dünya Çapında Bir Marka Haline Geldi”

 

Para Halter Avrupa Şampiyonası’ndan iki altın ve bir gümüş madalya ile dönen Meram Belediyespor Kulübü sporcularını ve antrenörlerini tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Önceki gün Sibel Çam ve Yasemin Ceylan Baydar şampiyonada madalyalar kazanarak ülkemize, şehrimize ve Meram’a büyük gurur yaşatmışlardı. Şampiyonanın dördüncü gününde Besra Duman kardeşimiz bizleri bir kez daha mutlu ederek, altın madalya kazandı. Spora ve sporcuya verdiğimiz desteğin karşılığını böyle güzel başarılarla almak çok kıymetli. Meram Belediyespor Kulübü sporcularımız farklı branşlarda, gerek ulusal gerekse uluslararası başarılarla göğsümüzü kabartamya devam ediyor. Gençlerimizin ülkemiz için önemli bir değer olduğunu biliyor, planlamalarımızı bu yönde gerçekleştiriyoruz. Tiflis 2022’den madalyalarla dönen sporcularımızı, onları yetiştiren ailelerini ve hocalarımızı tebrik ediyorum” şeklinde görüş belirtti.

AdminAdmin