GÜNCEL

Başkan Kavuş: ‘İstikamet Türkiye Yüzyılı’

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçim sonucunun vatana, millete, ümmete, tüm insanlığa hayırlı olmasını temenni eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Anadolu insanının, irfanı ve basiretiyle bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında durduğunu belirtti. Başkan Kavuş, Türkiye Yüzyılı vizyonuna destekleri için Meram halkına teşekkür etti.

Başkan Kavuş: ‘İstikamet Türkiye Yüzyılı’

Türkiye 28 Mayıs’ta sandığa gitti ve 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği destekle yeniden Cumhurbaşkanı ilan etti. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, seçim sonuçlarına dair bir mesaj yayımladı.

Resim önizlemesi

Başkan Kavuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın büyük zaferiyle sonuçlanan 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili olarak yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi; “Anadolu irfanı bir kez daha sandıkta tecelli etti. Türkiye, hizmeti, yatırımı, içeride ve dışarıda güçlü bir ülke olmayı, kardeşliği, sevgiyi, hoşgörüyü, birlik ve beraberlik içinde geleceğe yürümeyi tercih etti. Kendine ve değerlerine değer vereni, kendi için gece gündüz demeden çalışanı, derdiyle dertleneni yeniden görev başına getirdi. Sevginin, parmaklarla kalp yapmaktan değil yüreğini gerçekten ortaya ortaya koymaktan geçtiğini verdiği oylarla gösterdi. Ve tüm bu nedenlerle AK davanın lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yeniden teveccüh gösterdi. Milleti onu hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Sadece milletimiz de değil, tüm mazlum coğrafyalarda sokaklar, sonuçlar açıklanır açıklanmaz sevinç gösterilerine sahne oldu. Tarih, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ‘girdiği her seçimi kazandı’ diye yazacak. Ama bundan daha önemlisi, milleti onu o kadar çok sevdi, inandı ve güvendi ki her zaman yanında durdu, destekledi ve hiçbir seçimi kaybetmesine izin vermedi diye yazacak. İstikamet, Türkiye Yüzyılı olacak”

Resim önizlemesi

“MERAM, O’NUN SEVDASININ KENDİ SEVDASI OLDUĞUNU GÖSTERDİ”

Konya ve Meram’daki sandık sonuçları ile ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Kavuş, “Anadolu’nun gözbebeği Konya ve Konya’nın gözbebeği Meram da, 21 yıldan bu yana olduğu gibi yine Reisine güçlü bir destek verdi. Onun sevdasının kendi sevdası olduğunu, onun ideallerinin kendi idealleri olduğunu ve onun bu ülke için hayallerinin kendi hayalleri olduğunu bir kez daha gösterdi. Yaklaşık 350 bin nüfusuyla Türkiye’nin pek çok şehrinden büyük bir ilçede Cumhurbaşkanımıza yüzde 80’e yakın bir oy ile destek vermiş olmanın mutluluğunu ve gururunu da yaşıyoruz. Konya ve Meram, bundan önce olduğu gibi gelecekte de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve onun liderliğindeki Türkiye Yüzyılı Vizyonuna tüm gücüyle destek vermeye devam edecek, bu asrın Türkiye Asrı olması adına tüm gücüyle çalışacaktır” Şeklinde görüş belirtti.

Resim önizlemesi

“TÜM MERAMLI HEMŞEHRİLERİME ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Başkan Kavuş, açıklamasının son bölümünde şu görüşlere yer verdi; “14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde sandığa giderek iradesini ortaya koyan tüm Meramlı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyor, hepsini saygı, sevgi ve muhabbetle kucaklıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonuna en güçlü desteği yine Meram’dan vermeye devam edeceğiz”

AdminAdmin