YEREL

Başkan Kavuş; “Hemşehrilerimiz De Hazır Ve Kararlı”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram’ın uzak mahallelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya geldi. ‘Türkiye Yüzyılı Şehirleri Vizyonu’nu anlatmaya soluksuz ve aralıksız devam ettiklerini ifade eden Başkan Mustafa Kavuş, “Ziyaretlerimizde görüyoruz ki Türkiye Yüzyılı Şehirlerinin inşası için hemşehrilerimiz de en az bizim kadar hazır ve kararlı” diye konuştu.

Başkan Kavuş; “Hemşehrilerimiz De Hazır Ve Kararlı”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, mahalle ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede Meram’ın Kızılören, Sağlık, Yatağan, Hasanşeyh, İnlice, Erenkaya ve Sefaköy mahallelerinde bir araya geldiği vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Kavuş, sıcak sohbetler eşliğinde onların dilek ve beklentilerini de dinledi. Başkan Kavuş’a ziyaretlerinde AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

Resim önizlemesi

BAŞKAN KAVUŞ; “TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN VATANDAŞLARIMIZ DA EN AZ BİZİM KADAR HAZIR VE KARARLI”

Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde vatandaşların sıcak, samimi ve içten yaklaşımlarının kendilerini mutlu ettiğini belirterek bunun için tüm Meramlılara teşekkür eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 7 mahalleye gerçekleştirdiği ziyaretler ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Her ziyaretimiz gerek bizim gerekse vatandaşlarımız için bir hayli bereketli geçiyor. Meram’da bugüne dek yaptıklarımızı ve bundan sonra yapacaklarımızı anlatırken, onları da dinleme fırsatı buluyoruz. Hemşehrilerimize ‘Türkiye Yüzyılı Şehirleri Vizyonu’nu ve bu vizyona Meram’ın katkısını anlatıyoruz. Ancak, ziyaret ettiğimiz her mahallemizde konuştuğumuz her vatandaşımızın Türkiye Yüzyılı Şehirleri Vizyonu ve Gerçek Belediyecilik hizmetleri için en az bizim kadar hazır ve kararlı olduğunu görüyoruz. Bu kararlılığın sandığa en güzel şekilde yansıyacağını, seçimlerin milletimizin bir zaferi olarak yine tarihe geçeceğine inanıyoruz. Bunun için biz son güne kadar sahada olmaya devam edeceğiz.”

Resim önizlemesi

 

MUSTAFA DOLULAR; “MERAM’DA REKORUMUZU EGALE EDECEĞİZ”

Gittikleri her mahallede karşılaştıkları ilgi ve coşkudan çok mutlu olduklarını belirten AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular da kendilerini en güzel şekilde ağırlayan hemşehrilerine teşekkür etti. Meram'da sadece seçim döneminde değil her zaman iletişim ve diyalog halinde olduklarının altını çizen Başkan Dolular, “Onların gönüllerini kazanarak ve dualarını alarak bugünlere kadar geldik. İnşallah bu seçimlerde de durmadan çalışacak, hedeflerimizi anlatacak ve Meram’da kırdığımız rekoru egale edeceğiz” diye konuştu.

Resim önizlemesi

AdminAdmin