YEREL

Başkan Kavuş; “Bugün Daha Güçlü Çalışarak Yeni Bir Başlangıç Yapıyoruz”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yeni dönem çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Bu kapsamda hızla yükselen Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi ve açılış için gün sayan Konevi Sosyal Tesisi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kavuş, ayrıca asfalt serimi yapan ekipleri ziyaret ederek denetlemelerde bulundu. Başkan Kavuş, yaptığı açıklamada; “Bugün daha güçlü ve daha fazla çalışarak yeni bir başlangıç yapıyoruz” dedi.

Başkan Kavuş; “Bugün Daha Güçlü Çalışarak Yeni Bir Başlangıç Yapıyoruz”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yeni dönem çalışmalarına yoğun ve hızlı bir başlangıç yaptı. Başkan Kavuş, 163.000 m²’lik alanda yapımı devam eden Sahibata Mahallesi Şükran Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulundu. Mustafa Kavuş açılış için gün sayan Konevi Sosyal Tesisleri’nde de ekiplerden son durum hakkında bilgi aldı. Kavuş son olarak asfalt serim çalışması gerçekleştiren ekipleri ziyaret etti.

Resim önizlemesi

ŞÜKRAN, TAKVİMİNDE BİR SAPMA OLMADAN HIZLA İLERLİYOR

 

Şehrin merkezine yepyeni bir çehre kazandıracak olan ve etaplar halinde projelendirilen çalışmayı yerinde inceleyen Başkan Kavuş, ekiplerinden de çalışmalar hakkında bilgi aldı. Proje tamamlandığında şehrin estetiğine, sosyal ve ticari hayatına canlılık kazandıracağını ifade eden Başkan Kavuş, “3 milyar TL’yi aşan dev maliyetiyle proje Meram’ın ve Konya tarihinin en büyük yatırımlarından biri. Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi, Konya’ya şehrin kalbinde yeni bir yaşam sunacak. Bir an önce tamamlanması adına yoğun bir çalışma yürütüyor, sahayı da asla boş bırakmıyoruz” diye konuştu.

Resim önizlemesi

            KONEVİ SOSYAL TESİSİ AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

 

Başkan Mustafa Kavuş’un daha sonraki durağı Konevi Sosyal Tesisi oldu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un girişimleri ile yeniden şehre kazandırılan tesiste incelemelerde bulunan Başkan Kavuş, çalışmalar hakkında da bilgi aldı. 10 bin m²’lik kapalı alana sahip ve zemin artı bir kattan oluşan tesiste iki kat da bodrum bulunduğunu hatırlatan Başkan Kavuş, tesisin en kısa zamanda açılacağının altını çizerek, “ Projemizin zemin katında iş yerleri, üst katında gençlik ve etüt merkezi yer alıyor. Bodrum katlarda ise yüzme havuzu ve spor salonları bulunacak. Yaka, Alavardı, Melikşah, Aşkan ve Köyceğiz mahalleleri başta olmak üzere tüm Meram’a hizmet verecek olan tesis açılış için gün sayıyor” ifadelerini kullandı.

Resim önizlemesi

            HAVALARIN ERKEN ISINMASI ALTYAPI VE ASFALT ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

 

Başkan Mustafa Kavuş, iki projede gerçekleştirdiği incelemelerin ardından ilçe genelinde yürütülen asfalt çalışmalarını da denetledi. Havaların erken ısınmasıyla altyapı, asfalt, parke ve bordür çalışmalarının erken başladığına dikkat çeken Başkan Kavuş, bu sayede yıllık hedeflerinin üstünde bir çalışma ortaya koyabildiklerini ifade etti.  Meram’ın en önemli beklentilerinden biri olan asfalt ihtiyacının giderilmesi için hassas ve titiz bir çalışma sergilediklerini belirten Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; ‘Her şeyin en iyisini hak eden hemşehrilerimi, rahat ve konforlu ulaşıma kavuşturmak adına başlattığımız çalışmalarımız son hızla devam ediyor. İnşallah tüm sezon boyunca da artan bir hızla sürdüreceğiz.”  

 

            BAŞKANResim önizlemesi KAVUŞ; “BUGÜN DAHA GÜÇLÜ ÇALIŞARAK YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPIYORUZ”

 

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, incelemeleri hakkında yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Seçimde saha çalışmalarımız süresince de hizmetlerimize hiç ara vermedik. Ancak bugün daha güçlü daha hırslı ve daha fazla çalışarak yeni bir başlangıç yapıyoruz. Hırsımız başarılı olmakla alakalı. Milletimizin bize olan teveccühünü artırmayla ilgili ve Konya’nın görüntüsünü Türkiye’ye yaymak için koşturma hırsımız var. Daha fazla gönüle girmek ve hizmetlerimizin daha iyi olması için bir hırsımız var. İşte tüm bu düşüncelerle çalışmalarımıza hızla bir giriş daha yaptık. İnşaatları devam eden tesislerimizde incelemeler yaptık, asfalt serimi yapan arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Şükran ve Konevi’de işler yolunda. Takvim işliyor. İnşallah takvimde bir sapma olmadan çalışmalarımızı tamamlayacak ve buraları hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.”

 

AdminAdmin