GÜNCEL

Başkan Kavuş; “Bu Kutlu Gecenin Yeryüzünde Barışa Ve Berekete Yeni Kapılar Açmasını Niyaz Ediyorum”

Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (sav)’in dünyaya teşrif ettikleri Mevlid Gecesi’nin tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Bu kutlu gecemizin, yeryüzünde barışa ve berekete hiç kapanmayacak kapılar açmasını yüce Rabbimizden niyaz ediyorum” diye konuştu.

Başkan Kavuş; “Bu Kutlu Gecenin Yeryüzünde Barışa Ve Berekete Yeni Kapılar Açmasını Niyaz Ediyorum”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Mevlid Gecesi ile ilgili yayımladığı mesajında ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Peygamber Efendimizin (sav) dünyaya teşrif ettikleri bu gecenin tüm mazlum coğrafyalar ve tüm insanlık için hayırlara ve güzelliklere vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. Alemlere rahmet olarak gönderilen Efendimiz, vahyin ışığında sevgi ve hoşgörüyle dolu hayatıyla, adalet ve merhamet merkezli düşünceleriyle, af, sabır, hoşgörü ve şefkat dolu kalbiyle tüm insanlık için gerçek bir örnek olmuştur. Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav), her sözü ve her davranışı ile yeryüzüne hikmeti öğreten bir lider, insana sorumluluklarını ve taşıdığı emaneti son kez hatırlatan bir rehber ve kıyamete kadar sönmeyecek bir nur olmuştur. Irk, dil, renk ve cinsiyet farketmeksizin tüm insanlığı kucaklayan düşünce ve tavırlarıyla insanı yeniden yeryüzünün şerefli bir halifesi haline getirme mücadelesinde bizi O’nun ümmeti yapan Cenab-ı Hakk’a sonsuz şükürler olsun…

Tüm bu düşüncelerle ilçe halkımızın, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Mevlid Gecesini  kutluyor, Rabbim’den daha nice gecelere sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde bizleri yetiştirmesini niyaz ediyorum.

Gecemiz tüm insanlık için hayırlara vesile olsun…"

 

AdminAdmin