GÜNCEL

Başkan Kavuş ;’’Bize Bu Gururu Yaşatan Ecdadı Şükran Ve Minnetle Anıyorum ‘’

Şanlı tarihimizde yer alan en büyük kahramanlık destanlarından biri olan 30 Ağustos Zaferi’nin aziz milletimizin, istiklal ve istikbali uğruna neler başarabileceğinin en büyük göstergesi olduğunu belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Bugün haklı bir gururu ve sevinci milletçe topyekün bir kez daha yaşıyoruz. Bu gururu bize yaşatan ecdada şükran ve minnet duyuyoruz” diye konuştu.

 Başkan Kavuş ;’’Bize Bu Gururu Yaşatan Ecdadı Şükran Ve Minnetle Anıyorum	‘’

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Büyük Zafer’in 101’inci yıl dönümü ile ilgili yayımladığı mesajında ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Bu büyük zafer, 26 Ağustos günü Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile başlayıp 30 Ağustos günü kesin zaferle sonuçlandı. Tarihi, şanlı zaferlerle dolu milletimiz, topyekün yürüttüğü kurtuluş mücadelesini, 30 Ağustos 1922’de kesin bir zaferle neticelendirmiş, bu toprakların ebedi vatanımız olduğunu bir kez daha dünyaya ilan etmiştir. Bugün milletçe Büyük Zafer'in 101'inci yıl dönümüne ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Bizler de, ecdadımıza layık bir evlat olabilmek adına ‘Türkiye Yüzyılı Vizyonu’ yolunda tüm gayretimizle çalışmaya, ilerlemeye devam edeceğimizi bu vesile ile bir kez daha ilan etmek istiyoruz.

Zafer Bayramı vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatan ve bayrak uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi ise şükranla anıyorum. Tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.”

AdminAdmin