GÜNCEL

Başkan Karaarslan’dan Yılbaşı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Sayın Remzi Karaarslan’ın Yeni Yıl münasebetiyle Kıutlama mesajı yayımladı ,

 Başkan Karaarslan’dan Yılbaşı Mesajı

239 Başkan Karaarslan mesajındaşu ifadeler eyer verdi ;

‘’2022 yılını geri bırakırken geçtiğimiz yılda yaşadığımız üzücü olayları Yüce Rabbimizin bir daha yaşatmaması temennisiyle hatırlamak bile istemiyorum. Vatan şairimiz merhum Mehmet Akif Ersoy diyor ya; “Hiç ibret alınsaydı, tarih tekerrür mü ederdi” Bu düşünceyle umuyorum ki Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılını kutlayacağımız 2023 yılında en başta tarihten ibret alınmasını dilerim.

MHP olarak bırakın yılı yaşadığımız her an Ülkemizin ve Milletimizin menfaatlerini düşünürüz. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçelinin deyimiyle “Bizim Aklımız Hep Türkiyedir.” Ülkümüz Asil Türk Milletini layık olduğu en güzel yere getirmektir.  “Önce Ülkem ve Milletim” düsturuyla tüm Ülkücüler geçmişte olduğu gibi 2023 yılında da Ülkesi ve Milleti için çalışmaya devam edecektir.

2023 yılında ülkemiz için çok önemli olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler yapılacaktır. Bu süreçte MHP Bilge Liderinin emrinde, Cumhur İttifakı ilkelerinde hareket ederek Milletimizin teveccühünü kazanıp TBMM de sandalye sayısını artıracaktır. Cumhuriyetimizin 100. Yılında geçmiş yıllardaki kazanımlarımız katlanarak devam edecektir.

Bilindiği üzere 3600 ek gösterge gibi EYT gibi kangren olmuş birçok sorun Cumhur İttifakı tarafından çıkarılmış olup 2023 yılında insanımızın sorunları çözülmüştür. Ekonomik veriler düzelme sürecine girmiş Milli Ekonomik Modelimizle geleceğe dair dünyanın sayılı ekonomileri arasına gireceğimiz göstergesi görülmüştür. Yine 2023 te Karadeniz’deki doğal gaz keşfimiz inşallah sisteme dahil edilecek ve daha nice yeraltı kaynakları keşfi yapılacaktır. Terörle mücadele özverili şekilde devam edecek içeride ve dışarıda terör örgütlerine şehitlerimizin hesabı mutlaka sorulacaktır. 2023 te TOGG karayollarımızda, Kızılelma semalarımızda olacak daha niceleri gelecektir. Kısacası 2023 yılı Cumhur İttifakıyla Türkiye Yüzyılının başlangıcı olacaktır. 2023 Türkiye Cumhuriyetinin şaha kalkışının başlangıç yılı olacaktır. Bunlar Allah’ın izniyle gerçekleşecek olan hakikatlerdir.

2023’den beklentilerimiz ise en başta Türkiye’nin kazanımlarından mutlu olan, terör örgütleriyle ve uzantılarıyla düşüp kalkmayan, ceza evindeki teröristleri savunmayan bir muhalefet temennimizdir. Yine 2023 yılının Milletimize, Türk Dünyasına, İslam alemine ve dünyaya huzur, barış, sağlık getirmesini dilerim.’’

AdminAdmin