GÜNCEL

Başkan Hasan Kılca'dan Kurban Bayramı Mesajı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Tüm İslam âleminin bayramını tebrik eden Başkan Hasan Kılca; “Bu mübarek günler vesilesiyle gönüllerimiz bir kez daha paylaşma, dayanışma, yardımlaşmanın hazzıyla zenginleşti ve hep birlikte Yaradan’a yakınlaşmanın güzelliğine eriştik. Aziz milletimizin ve hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor; bayramın ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış ile esenlikler getirmesini diliyorum” dedi.

 Başkan Hasan Kılca'dan  Kurban Bayramı Mesajı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yayımladığı mesajla Kurban Bayramı’nın İslam âlemi başta olmak üzere tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Hasan Kılca’nın Kurban Bayramı kutlama mesajı şu şekilde; 

“İsmail’i İsmail yapan teslimiyetin adıdır kurban. Öyle bir teslimiyet ki bayramın kendisi... Bayramlar birlik ve beraberliğin, barış ve huzurun, sevinç ve kardeşliğin temsilcisidir. Bayram mesafelerin vuslatla nihayete erdiği bir güzel buluşmadır. Bu mübarek günler vesilesiyle gönüllerimiz bir kez daha paylaşma, dayanışma, yardımlaşmanın hazzıyla zenginleşti. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da kardeşlik köprüleri kuralım, bu bayram yetimlerin kalbine sevinç, büyüklerin avuçlarında dua olalım. Bu bayram ‘nerede o eski bayramlar’ dedirten bir bayram yaşayalım. Bu bayram, anne-babasını kaybetmişlere anne-baba, evladını kaybetmişlere evlat olalım. Her şey geçer ama sevindirdiğiniz bir çift göz, elini öptüğünüz ve duasını aldığınız o büyükler sözün özü dokunduğunuz yürekler ve fethettiğiniz kalpler de kalıcı bir sevinç olursunuz, oluruz. Dargınlık ve kırgınlıkları unutarak, dostluk ve hoşgörü duygularının güçlendirip, yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yanında olalım ve inanç ve kültürümüzün gereğini yerine getirelim.

Bu vesileyle, Kurban Bayramı’mızı en içten duygularımla kutluyor; bayramın Konya’mıza, ülkemize ve İslâm âlemine barış, sağlık, huzur ile mutluluklar getirmesi temennisiyle mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum.”

 

 

AdminAdmin