YEREL

Başkan Hasan Kılca: Belediyecilik Vizyonumuzla Devam Edeceğiz

Karatay Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hasan Kılca; AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve ilçe teşkilat mensuplarıyla birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi, vatandaşla bir araya geldi. Söz konusu ziyaretlerde hemşehrileriyle sohbet eden, belediye hizmetleri ve yeni dönem projelerini kendileriyle istişare eden Başkan Hasan Kılca, 31 Mart yerel seçimleri için de destek istedi.

Başkan Hasan Kılca: Belediyecilik Vizyonumuzla  Devam Edeceğiz

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, esnaf ziyareti yaptı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

BAŞKAN HASAN KILCA, ESNAFI TEK TEK DİNLEDİ TALEPLERİNİ ALDI

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkam Alemdar, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ile Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri’nin de eşlik ettiği program kapsamında Başkan Hasan Kılca ile İlçe Başkanı Mehmet Genç; Matbaacılar Sanayi Sitesi ve Şekerciler Sanayi Sitesi’ndeki esnafları tek tek ziyaret ettiler.

Söz konusu ziyaretlerde esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan, bölge esnafının talepleri ve mahallelerinin eksikliklerini istişare eden Hasan Kılca ile Mehmet Genç; söz konusu taleplerin değerlendirilip hayata geçmesi için de görüş alışverişinde bulundular.

BELEDİYECİLİK VİZYONUMUZLA ÇABA GÖSTERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

39 gün sonra yapılacak 31 Mart’ta Yerel Yönetimler Seçimleri’nde şehirleri yönetecek yöneticilerin belirleneceğini hatırlatan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, bu konuda vatandaşın en iyi kararı vereceğine olan inancının tam olduğunu belirtti.

Başkan Hasan Kılca; “15-20 yıl önce ülkemizde yanlızca çöplerin düzgün bir şekilde toplanabilmesi, yol veya kaldırımların yapılması ve yeniden düzenlenmesi, vatandaşın belediyelerden beklediği en temel hizmetler iken, bugün AK Partili belediyelerin yönetimindeki şehirlerde hayata geçirilen sosyal donatı alanları, yeşil alanlar, sosyal ve kültürel belediyecilik gibi hizmetler bu beklenti ve standartları daha da yükseltti ve bu yeni projeler Türkiye’nin her yerinde artık olağan bir hale geldi. Bizler de bu anlayışla 5 yıldır ilçemize ve insanımıza hizmet ediyoruz. Kadim ilçe Karatay’ımız için yeni, özgün ve vizyon projeler üreterek bunları bir bir hayata geçiriyoruz. Bu aynı zamanda hemşehrilerimizin gelecekte bizden bekledikleri ihtiyaçları ve hizmetleri de öngörme ve onlara yönelik yeni çözümler üretme vizyonumuzun bir parçasıdır. Bizler ilçemizi hep daha ileriye taşımaya devam edeceğiz. Bizler, son 5 yıldır olduğu gibi inşallah 1 Nisan sabahı itibariyle de yine medeniyetimizin mirası güzel Karatay’ımız için çok çalışmaya ve belediye olarak ortaya koyduğumuz belediyecilik vizyonuyla çaba göstermeye devam edeceğiz” dedi.

AdminAdmin