YEREL

Başkan Hasan Kılca, Belediye Personeliyle İftarda Buluştu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediyede görev yapan personelle iftar programında buluştu. AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç’in de katıldığı programda konuşan Başkan Hasan Kılca; “Çalışkan ve özverili personelimizle gönlü güzel hemşehrilerimize hizmet etmenin gururunu yaşıyorum” dedi. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; “Her birinizin Karatay’ın gelişmesinde, güzelleşmesinde ve ilerlemesinde büyük emekleri var” derken, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren ise; “14 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımızı çok daha güçlü bir şekilde Külliye’ye uğurlayacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Hasan Kılca, Belediye Personeliyle İftarda Buluştu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile birlikte Karatay Belediyesi’nde görev yapan personelle iftar programında buluştu.

İftar programına Karatay Belediye Başkan Yardımcıları, encümen üyeleri, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. Başkan Hasan Kılca, Milletvekili Adayı Muhammed Zeren ile AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; iftar öncesinde belediye personeliyle selamlaştı.

SİZLERLE GÖNLÜ GÜZEL HEMŞEHRİLERİMİZE HİZMET ETMENİN GURURUNU YAŞIYORUM

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; programda yaptığı konuşmada, çalışma arkadaşlarının Ramazan ayını tebrik ederek, Karatay Belediyesi’nin tüm kademelerinde özverili ve fedakârca çalışan personelleriyle büyük bir aile olduklarının altını çizdi.

Karatay için emeği ve alın teri olan personeliyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “İnsanların en hayırlısı, insana faydalı olanıdır. Sizlerle gönlü güzel Karataylı hemşehrilerimize hizmet ediyoruz. Her birimiz farklı birimlerde Konyamız ve Karatay’ımızın güzelleşmesi için çalışıyoruz. Bunu yaparken de hem insanımıza hizmet ederek onların duasını alıyoruz hem ilçemize yeni eserler bırakıyoruz sadaka-i cariye olarak birçok iş yapıyoruz. Rabbime şükürler olsun ki güzel Karatay’ımıza hizmet eden kervanda birlikte yol yürüyoruz. Sizlerle birlikte yol arkadaşlığı yapmaktan ve birlikte yürümekten mutluyum ve gururluyum. Hepinizden Allah razı olsun. Karatay Belediyesi olarak çalışanımızın ve işçimizin yanındayız. 6 Şubat’ta büyük bir acı yaşadık. Deprem bölgesinde Karatay Belediyesi olarak yine hep birlikte gayret gösterdik. Hâlâ da deprem bölgesinde çalışan arkadaşlarımız var. Bugüne kadar nerede bir ihtiyaç sahibi veya zorda biri varsa oraya ilk koşan hep Konya olmuştur. Konya değerli ve kadirşinas insanlardan oluşan bir belde. Bu kadim medeniyetin torunları olarak bizler kim neye ihtiyaç duyarsa onun imdadına yetişmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle Ramazan Bayramı’nızı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

HEPİNİZİN KARATAY’IMIZIN GÜZELLEŞMESİNDE BÜYÜK EMEKLERİ VAR

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediyesi’nin projeleri, yatırım ve tüm çalışmalarıyla ilçenin çok güzel bir noktaya geldiğini ifade etti.

Mehmet Genç şunları aktardı; “Bugüne kadar olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayını mahallelerimizde, caddelerimizde, sokaklarımızda ve evlerimizde en güzel şekilde yaşamaya devam ediyoruz. Rabbim bu mübarek ay boyunca tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri ve hayırları kabul etsin inşallah. Her birinizin Karatay’ın gelişmesinde, güzelleşmesinde ve ilerlemesinde büyük emekleri var. Bu vesileyle Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca başta olmak üzere her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun inşallah. Ben de şimdiden Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyorum.”

ÖNEMLİ OLAN İSTİKAMET ÜZERE OLMAKTIR

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren ise, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi saha çalışmalarından söz etti.

Muhammed Zeren; “14 Mayıs Seçimleri için bir gayretin içerisindeyiz. Bu gayreti ortaya koyarken de bir Karataylı ve bu güzel ilçenin bir evladı olmaktan ayrıca mutluluk duyuyorum. Geçtiğimiz yıllarda AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevlerimiz vardı. Önceki dönem de milletvekili adayıydım. Bu dönemde de yine milletvekili adayıyım. Önemli olan istikamet üzere olmaktır. Bizler sonuna kadar gayret edeceğiz, mücadele edeceğiz. Çünkü bu memleket hepimizin. 14 Mayıs’ta da inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızı geçtiğimiz dönemlerde aldığı oylardan çok daha güçlü bir şekilde Külliye’ye uğurlayacağız. Bu yolda sizlerin de desteği çok önemli. Sizler kılcal damarlarsınız, sizler asıl yükü çeken insanımızsınız. Çok şükür ki Hasan Kılca gibi bir başkanımız ve Mehmet Genç gibi çalışkan bir ilçe başkanımız var. Bu güçlü kadrolarla yarınlara daha güzel yürüyeceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA TERAVİH COŞKUSU

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe teşkilatı mensupları ve Karatay Belediye Başkan Yardımcıları, iftar programının ardından Fevzi Çakmak Mahallesi Şehristan Camii’nde kılınan teravih namazının ardından vatandaşlarla buluştu. Mahalle sakinlerinin Ramazan’ını da tebrik eden Başkan Hasan Kılca, Milletvekili Adayı Muhammed Zeren ile İlçe Başkanı Muhammed Zeren, vatandaşların taleplerini dinleyerek, bölgenin ihtiyaçları ile taleplerin çözümü için istişarelerde bulundular.

AdminAdmin