GÜNCEL

Başkan Erkoyuncu'dan 10 Kasım Mesajı

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85.yıldönümü nedeniyle bir anma mesajı yayınladı.

 Başkan Erkoyuncu'dan 10 Kasım Mesajı

Başkan Ramazan Erkoyuncu mesajında şu görüşlere yer verdi;

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

Türk milletinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde verdiği bağımsızlık mücadelesinin ve kurduğu Cumhuriyetin, 100.yılını büyük bir coşku ve gururla kutladık. Atatürk’ün milletimizle birlikte, mazlum milletlere örnek olmuş, bütün bağımsızlık mücadelelerine ilham veren başarıları, ilelebet bizlere ışık tutarak güç vermektedir.

Bağımsızlık mücadelesi vermiş bir millet olarak, Filistinli kardeşlerimize barış ve huzur içinde özgürce yaşayabilmeleri için bir an önce ateşkesin sağlanarak, yaşananların bitirilmesini, İstiklâlimizin mimarı büyük önder Atatürk’ü andığımız, 10 Kasım vesilesiyle bir kez daha dünyaya haykırıyoruz.

Cumhuriyetimizin istiklal ve istikbali için O’nun gösterdiği hedeflere sapmadan ilerliyoruz.  “Bir küçük ormanın kenarında tarım endüstrimize ait bacalar tütecek” hayalini, Konya’da ve birçok ildeki fabrikalarla, dev tesislerle gerçekleştirmenin gururu içerisindeyiz. Atatürk’ün, “Milli ekonominin temeli tarımdır”, “Eğer milletimizin büyük çoğunluğu çiftçi olmasaydı, biz bugün dünya üzerinde olmayacaktık" gibi veciz sözleriyle, milli üretime ve tarıma verdiği önemi düstur edinen Türk çiftçileri olarak, ülkemiz için üretmeye, ürettirmeye devam ediyoruz.

Hayatının son anına kadar ülkesine hizmet etmiş, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “En büyük eserim” diyerek, gençlere emanet ettiği Cumhuriyetimiz, tüm bireylerin çabalarıyla ilelebet payidar kalacaktır.

Sanayide, tarımda, ekonomide başlattığı kalkınma seferberlikleri ile bizlere hızla büyüyen bir ülke bırakan Atamızın izindeyiz. O’nun fikirlerini, hayallerini yaşatmaya devam edeceğimizi ifade ederek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 85’inci yılında rahmet ve saygı ile anıyoruz.

AdminAdmin