GÜNCEL

Başkan Aydın’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Aydın’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

TBMM'nin dünyada bir benzeri daha olmayan istiklal mücadelesinin ardından milli egemenlik ruhu ile doğduğunu belirten Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın mesajında bu bilinçle gelecek nesillere güzel bir gelecek bırakmanın önemine vurgu yaptı.

Başkan Aydın mesajında; “23 Nisan, Türk Devleti’nin gelecek nesillere verdiği değerin, inancın ve güvenin bir göstergesidir. 23 Nisan, çocuklarımızın olduğu kadar ülke için de önemli bir tarihtir. Özgürlüğümüzü bize kazandıran Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluş tarihidir. Biz bu önemli günü özgürlüğümüzü, bağımsızlığımızı emanet bırakacağımız çocuklarımızla kutluyoruz. İstikbalimiz ve umudumuz olan çocuklarımıza daha iyi bir gelecek, daha büyük ve daha güçlü bir Türkiye bırakmak için tüm gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükranla anıyorum. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

AdminAdmin