GÜNCEL

Başkan Arslan: Hazreti Mevlana’ya Her Zamankinden Daha Fazla İhtiyaç Hissediyoruz

Hz. Mevlana’nın 750. Vuslat yıldönümü Şeb-i Arus münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan, Şeb-i Arus gecesinin ülkeye, İslam dünyasına, mazlum coğrafyalara ve insanlığa bereket, barış, huzur, feyiz getirmesi temennisinde bulundu.

 Başkan  Arslan:  Hazreti Mevlana’ya Her Zamankinden Daha Fazla İhtiyaç Hissediyoruz

Hazreti Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü dolayısıyla Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan yazılı bir mesaj yayınladı. Arslan, "Siyonist İsrail devleti Gazze'de Müslümanlara ve insanlara zulmediyor. Doğu Türkistanlı kardeşlerimiz yıllardır zulüm ve işkenceye maruz kalıyor. O zaman Hz. Mevlana’nın gönül sesini hepimizin bir kez daha duyması lazım" dedi.

Ahmet Arslan:

"Siyonist İsrail ve Çin'in Müslümanlara ve insanlara zulmü her geçen gün artarak devam ediyor. O zaman Hz. Mevlana’nın muhabbet felsefesini, Hazreti Mevlana’nın gönül sesini, Hazreti Mevlana’nın ruhundan yükselen o manevi sesini hepimizin bir kez daha duyması lazım. Bugün İslam dünyası, büyük bir ızdırap içindeyken, aynen Hazreti Mevlana’nın döneminde olduğu gibi İslam medeniyetinin büyük şehirleri yakılıp yıkılırken, biz Şeb-i Arus’da Hazreti Mevlana’nın deva olan sesine her zamankinden daha fazla ihtiyaç hissediyoruz. Rabbim bizi o sesten uzak tutmasın. Allah Hazreti Mevlana’nın gönlünden dünyaya yayılan muhabbet sesinin, muhabbet haykırışının bugünkü sözcülerini bizler kılsın.”

AdminAdmin