SİYASET

Başkan Angı: ‘Türkiye Yüz Yılını İnşa Edeceğiz’

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Türkiye Yüzyılını güçlü lider Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde inşa edeceklerini söyleyerek, “Şimdi önümüzde kalan kısa dönemde aynı çabayı göstereceğiz ve o gün akşam da inşallah mutluluğu birlikte yaşayacağız” dedi.

 Başkan Angı: ‘Türkiye Yüz Yılını İnşa Edeceğiz’

AK Parti Karapınar İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) dualarla açıldı. AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’nın da katıldığı açılış töreninde 28. Dönem Konya Milletvekili adayları Abdullah Ağralı ve Burhanettin Sevencan Karapınar halkına hitap etti.

‘FIRSAT VERMEYECEĞİZ’

Açılış töreninde konuşan AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Yusuf Zengin, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimler için yoğun bir şekilde çalıştıklarını kaydetti. Zengin, “Karapınar İlçe Teşkilatı olarak milletvekillerimizle, yönetimimizle, gençlik kollarımızla bütün dava arkadaşlarımızla hızlı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Çok farklı bir seçime doğru ilerliyoruz. Ülkemizin ve milletimizin bekasını ilgilendiren zor bir seçime doğru ilerliyoruz. Karşı tarafta sayısı belli olmayan bir masadan bahsediyoruz. 7’li masaya 100 yıllık Cumhuriyetimizi değiştirmelerine fırsat vermeyeceğiz” dedi.

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka ise, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi. Yaka, “Millet İttifakı’ndaki CHP’nin ve Bay Kemalin din ile sorunu var, tarih ile sorunu var, kültür ile sorunu var. Biz bunları yakinen biliyoruz. Kendileri çoğunluk sağlayamadıkları için terör örgütleriyle iş birliği yapıp, onlardan destek alıp Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihini değiştirmeye çalışıyorlar. Biz hep birlikte yerel seçimlerde de genel seçimlerde de hırslı olacağız, güçlü olacağız dedik.  Allah izin verirse 14 Mayıs’ta da kaldığımız yerden devam edeceğiz” diye konuştu.

‘REKOR OY ÇIKARACAĞIZ’

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Burhanettin Sevencan, 14 Mayıs seçimlerini kazanmak için tüm milletvekillerinin sahada olduğunu dile getirdi. Sevencan, “Bu seçimler gerçekten çok önemli. Biz bu seçimde elimizden geleni en iyi şekilde yapacağımıza inanıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bir sözü var. Biz hiçbir zaman kolaya talip olmadık, zoru başardık. Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta bu zoru da bizler başarıyla galip çıkacağız. İnşallah 14 Mayıs günü Karapınar’dan rekor bir oy çıkaracağımıza inancımız tam. Bu konuda sizlerin de destek vereceğinizden hiçbir şüphemiz yok” ifadelerini kullandı.

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı da, “Hangimizin milletvekili, hangimizin belediye başkanı, hangimizin bakan olacağı önemli değil. Önemli olan Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olmak. Ona güçlü desteği vermek. Çok kritik dönemlerden geçtik. Pandemide, yangınlarda, sellerde ve en son asrın felaketinde büyük zorlukların olduğunu gördük. Devlet olmanın önemini burada yaşadık. Allah’ın izniyle yaralarımızı birlikte saracağız” dedi.

‘KAOS OLUŞTURMAK İSTENİYOR’

Programda son olarak konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Türkiye Yüzyılını güçlü lider Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde inşa edeceklerini kaydetti. Başkan Angı sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir tarafta dünya lideri, Türkiye’yi yeni bir yüzyıla taşıma gayesi bulunan Recep Tayyip Erdoğan var. Diğer tarafta ise Sayın Cumhurbaşkanımızın gösterdiği bu liderlik karşısında rahatsız olanlar, Türkiye’de geriye dönüp kaos iklimini oluşturmak adına bir tarafta Başbakanlık bekleyen Meral Hanım, bir tarafta girdiği her seçimi kaybetmiş bir Kılıçdaroğlu var. Sayın Cumhurbaşkanımıza Cumhur İttifakı'nın aday olarak bu desteğin verilmesi çok önemli. İttifakımızı oluşturan Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Büyük Birlik Partisi’nin, Yeniden Refah Partisi’nin adaylarına desteğin sağlanıp güçlü bir meclis hareketini 14 Mayıs akşamında gerçekleştirmek sizlerin vereceği desteğe bağlı. İster yerel seçim olsun, ister genel seçim olsun bizden hiç desteğinizi esirgemediniz. Allah hepinizden razı olsun. Şimdi yine önümüzde kalan kısa dönemde bu çabayı göstereceğiz ve o gün akşam da inşallah bu mutluluğu birlikte yaşayacağız.”

 

AdminAdmin