SİYASET

Başkan Angı: Milletimize Hizmet İçin Çalışıyoruz

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin çalışmalarına ara vermesi dolayısıyla saha faaliyetlerini artırdıklarını ifade etti.

Başkan Angı: Milletimize Hizmet İçin Çalışıyoruz

AK kadroların tüm şehri karış karış gezerek sıkmadık el, girmedik gönül bırakmadığını ifade eden Başkan Angı, vatandaşlardan aldıkları olumlu geri dönüşlerin kendilerini memnun ettiğini dile getirdi. Başkan Angı sözlerini şöyle sürdürdü: “Milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte şehrimizin her bir köşesinde milletimize hizmet için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şehrimizin tamamında güzel insanlarımızla, kıymetli kardeşlerimizle buluşuyoruz. Dava arkadaşlarımızla birlikte genç-yaşlı demeden tüm hemşehrilerimizin dertlerini dinliyor, taleplerini alıyoruz. Vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve destek bizleri de memnun ediyor. Sahada gördüğümüz görüntü çok güzel. Her gittiğimiz yerde hemşehrilerimizin Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisine şahitlik ediyoruz” dedi.

‘DURMAK YOK, YOLA DEVAM’

Türkiye Yüzyılı’nın inşasının devam ettiğine dikkati çeken Başkan Hasan Angı, “AK Parti’miz 21 yıllık iktidar tecrübesinden aldığı güç ve aziz milletimizin de desteğiyle yoluna emin adımlarla ilerliyor. Hep doğru adımları atan AK Partimiz doğru zamanda doğru adamla ilk günkü aşk ve heyecanla yolunda yürüyor. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’mizin büyümesi ve güçlenmesi için var gücümüzle çalışacağız. Allah’ın izniyle hem Cumhurbaşkanımızı hem de partimizi dimdik ayakta tutacağız. 21 yıldır bizden desteğini esirgemeyen tüm gönüldaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Allah’ın izniyle 2053 ve 2071’e kadar durmak yok, yola devam” ifadelerini kullandı.

 

 

AdminAdmin