GÜNCEL

Başkan Altay Ve Konya Heyeti Ankara’da Çeşitli Ziyaretler Gerçekleştirdi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Konya Milletvekilleri ile önceki dönem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı, İstanbul Milletvekili Murat Kurum’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılan Konya heyeti, AK Parti Konya Milletvekilleri ile birlikte TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nu da ziyaret etti.

 Başkan Altay Ve Konya Heyeti Ankara’da Çeşitli Ziyaretler Gerçekleştirdi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

Başkan Altay ilk olarak AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve Konya’daki ilçe belediye başkanları birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) AK Parti Konya Milletvekillerini ziyaret ederek yeni yasama döneminde kolaylıklar diledi. Başkan Altay, İl Başkanı Angı, Konya milletvekilleri ve belediye başkanları daha sonra hep birlikte önceki dönem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı, İstanbul Milletvekili Murat Kurum’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

BAKAN URALOĞLU İLE KONYA’NIN ULAŞIM PROJELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Konya heyeti ile birlikte ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevine getirilen Abdülkadir Uraloğlu’na da bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Altay, Konya’nın ulaşım projeleriyle ilgili istişarelerde bulunarak Bakan Uraloğlu’na yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ ZİYARET EDİLDİ
AK Parti Konya Milletvekilleri Meryem Göka, Orhan Erdem, Selman Özboyacı, Ziya Altunyaldız, Latif Selvi, Mehmet Baykan, Mustafa Hakan Özer, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş’u da ziyaret etti.

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL BAŞKANLARI TOPLANTISI
Konya heyeti, Ankara programı kapsamında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na da katıldı.

 

“ŞEHRİMİZİ DAHA MÜREFFEH YARINLARA KAVUŞTURMAK EN BÜYÜK HEDEFİMİZDİR”
Konya milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla Ankara’da bir dizi ziyarette bulunduklarını belirten Başkan Altay, “El ele verdik, ülkemizin Türkiye Yüzyılı hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir gayret ile çalışmaya devam ediyoruz. Konya Modeli Belediyecilik anlayışıyla var gücümüzle çalışıp, şehrimizi daha müreffeh, daha güzel yarınlara kavuşturmak en büyük hedefimizdir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere; bakanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, teşkilatlarımıza ve bize her zaman gönlünü açan Konyalı hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

AdminAdmin