EKONOMİ

Başkan Altay Regaip Kandili’ni Konyalılarla Birlikte İhya Etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mübarek Regaip Kandili’nde; AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte Kapu Camii'nde Konyalılarla bir araya geldi.

Başkan Altay Regaip Kandili’ni Konyalılarla Birlikte İhya Etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kapu Camii’nde Konyalıların Regaip Kandili bereketine ortak oldu.

Regaip Kandili’nin manevi atmosferinde gerçekleşen buluşmada Başkan Altay; AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte vatandaşların kandilini tebrik etti.

Bu özel geceyi Konyalılarla birlikte ihya etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Altay, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği bu mübarek gecede, Kapu Camii’nde Konyalı hemşehrilerimizle bizi bir kez daha buluşturan Rabbime hamd ediyorum. Üç ayların müjdecisi Regaip Kandili Müslümanların manevi hayatında önemli bir yere sahip. Bu anlamlı gecede edeceğimiz duaların başta İslam beldelerinde sonra da tüm dünyada barışa, huzura ve esenliğe vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin