YEREL

Başkan Altay: “Cuma Buluşmaları Birlik Ve Beraberliğe Vesile Oluyor"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ile birlikte Lalebahçe Çalıklı Camii’nde Cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma buluşmalarının birlik ve beraberliğe vesile olduğunu belirten Başkan Altay, “Her zaman yanımızda olan ve bize kalbini açan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Altay: “Cuma Buluşmaları Birlik Ve Beraberliğe Vesile Oluyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Lalebahçe Çalıklı Camii’nde Cuma namazı sonrası vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ile birlikte Cuma Buluşmaları geleneğini Lalebahçe Çalıklı Camii’nde sürdüren Başkan Altay, namaz çıkışında vatandaşların mübarek Cumasını tebrik etti.

Birlik ve beraberliğe vesile olan Cuma Buluşmalarında Konyalılarla istişare ettiklerini belirten Başkan Altay, “Bulduğumuz her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Bu özel günlerde gerçekleştirdiğimiz buluşmalarda ise hemşehrilerimizin mübarek Cumasını tebrik ediyor, hayır dualarını alıyoruz.  Amacımız hep birlikte Selçuklu Dar’ül Mülkü Konya’ya hizmet ederken şehrimizde yaşan herkesin yaşam kalitesini yükseltmek. Her zaman yanımızda olan ve bize kalbini açan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AdminAdmin