GÜNCEL

Başkan Altay Berat Kandili Mesajı Yayımladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mübarek Berat Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak, “Milletimizi derinden etkileyen depremler sonrası devletimizin ve mayasında iyilik, güzellik olan milletimizin dayanışmasıyla yaraları hep birlikte sarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu mübarek gecenin aramızdaki bu dayanışmanın, birlik ve beraberliğin eksilmeden daha da güçlenmesine vesile olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Altay Berat Kandili Mesajı Yayımladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mübarek Berat Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Cenab-ı Allah’ın milletimizi her türlü afet ve musibetten esirgemesini temenni eden Başkan Altay, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yarın gece rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı, mübarek Berat Kandili’ni hep birlikte idrak edeceğiz.

Bildiğiniz üzere 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilimizde büyük bir yıkıma sebep olan depremler, milletimizin gönlünde derin yaralar açtı.

Devletimizin ve mayasında iyilik, güzellik olan milletimizin dayanışmasıyla yaraları hep birlikte sarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu mübarek gecenin aramızdaki bu dayanışmanın, birlik ve beraberliğin eksilmeden daha da güçlenmesine vesile olmasını diliyorum.

Depremlerde hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar temenni ediyorum.

Ramazan’ı Şerif’in müjdecisi olan Berat gecesi gibi mübarek gecelerin tüm faziletinden nasiplenerek; devletimizin ve milletimizin gayretleriyle huzurlu, sağlıklı ve mutlu günlere yeniden kavuşacağımıza yürekten inanıyorum.

Bu duygularla, bu müstesna gecenin başta ülkemiz olmak üzere, tüm İslam alemine ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini diliyor; Cenab-ı Allah’ın milletimizi her türlü afet ve musibetten esirgemesini temenni ediyorum.

Tüm hemşehrilerimin, ülkemizin ve İslam âleminin mübarek Berat Kandili’ni yürekten kutluyorum.”

AdminAdmin