TEKNOLOJİ

Başkan Altay Ayakkabıcılar Sanayii’nde Esnafla Ve Öğrencilerle Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile birlikte Aykent Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi’nde esnafları ziyaret ederek Cuma namazı sonrası cemaatle selamlaştı. Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Ayakkabı Tasarımı Bölümü öğrencileriyle de bir araya gelen Başkan Altay, “Özellikle mesleki eğitimde fiziki mekanların iyileştirilmesi, gençlerimize daha fazla imkan sunulması konusunda gayret gösteriyoruz” dedi.

Başkan Altay Ayakkabıcılar Sanayii’nde Esnafla Ve Öğrencilerle Buluştu

onya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, esnaflarla ve Cuma Buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile Aykent Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi’nde esnafları ziyaret ederek kolaylıklar dileyen Başkan Altay daha sonra Aykent Ayakkabıcılar Camii’nde Cuma namazı sonrası cemaatle selamlaştı.

Cuma Buluşmaları'nın önemine vurgu yaparak, bu tür etkinliklerin toplumda kardeşliğin ve dayanışmanın daha da pekişmesine vesile olduğunu vurgulayan Başkan Altay, “Cuma Buluşmaları güzel Konya’mızda çok anlamlı bir gelenek haline dönüştü. Tüm hemşehrilerimin hem mübarek cumasını hem de Pazartesi günü başlayacak Ramazan-ı Şerifi’ni tebrik ederim” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ALTAY AYAKKABI TASARIMI ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Başkan Altay daha sonra Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek Ayakkabı Tasarımı bölümü öğrencileriyle de bir araya geldi.

Üniversiteden meslek yüksekokuluna ve liseye kadar bir ekosistem zinciri oluştuğunu ifade eden Başkan Altay şöyle konuştu:

“İnşallah sizler de memleketimize çok büyük katkılar sunacak üreticiler olursunuz. Ayrıca Ayakkabıcılar Odası yönetimini kutluyorum. Sanayi Odası, Ticaret Odası, Esnaf Odası, Site Yönetimi ile hep beraber bir araya gelip örnek bir birliktelikle işlerini daha ileriye götürmek için çaba sarf ediyorsunuz. Birlik beraberliğin olduğu yerde rahmet olur, bereket olur. Biz de bu binayı yaparak sisteme Büyükşehir Belediyesi olarak büyük bir katkı sunmuşuz. Özellikle mesleki eğitimde fiziki mekanların iyileştirilmesi, gençlerimize daha fazla imkan sunulması konusunda gayret gösteriyoruz. İnşallah bundan sonra da sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz.”

AdminAdmin