SİYASET

Başkan Ali Meşe ; “Yeniden Teveccüh Gösteren Cumhurbaşkanımıza Ve Teşkilatlarımıza Şükranlarımı Sunuyorum”

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Çeltik Belediye Başkanlığı için AK Parti’den yeniden aday gösterilen Başkan Ali Meşe , kendisine teveccüh gösteren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Genel Merkez Yöneticilerine, Milletvekillerimize, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’ya AK Parti Çeltik ilçe Teşkilatına ve tüm hemşerilerine teşekkür etti.

 Başkan  Ali Meşe ;  “Yeniden Teveccüh Gösteren Cumhurbaşkanımıza Ve Teşkilatlarımıza Şükranlarımı Sunuyorum”

“ÇELTİK İÇİN DURMAK YOK, YOLA DEVAM”

 

Başkan Ali Meşe , “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle yeniden Çeltik Belediye Başkan Adayı ilan edildik. Çeltik’in Gönül belediyecilik anlayışı ile buluşturmaya Çeltik’li Hemşerilerimle el ele, gönül gönüle yeni başarı hikayeleri yazmaya ve hemşerilerimiz için yeni kalıcı eser ve hizmetler üretmeye söz veriyoruz. Çeltik için durmak yok, yola devam diyoruz.

2019 yılında yola çıktığımızda, Çeltik’ği birlikte yönetim anlayışı dedik. Kapımız hep açık kalacak dedik , Her gün hemşerilerimiz ile beraber olarak ilçenin ileri girmesi için omuz omuz çalıştık. Beş yıl da bundan en küçük taviz vermedik. Hemşerilerimizle birlikte ortak akıl ve ortak karar anlayışıyla ilçemizi yönettik. Beni hep çalışırken, koştururken göreceksiniz demiştik. Öyle de oldu, bir an olsun durmadık. Bizim için hizmette ne bir sınır oldu ne de dur durak. Belediyemizin sorumluluk alanı dışındaki işlerde bile kamu kurumları, meslek odaları ve STK’lar ile uyum içerisinde çalışarak hemşerilerimizin taleplerinin çözümü için çaba sarf ettik. Tevazu, Samimiyet ve Gayretle Çeltikte Gönül Belediyeciliğini yaşattık. En büyük desteği Çeltik’li Hemşerilerimizden gördük. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. “

 

AdminAdmin