GÜNCEL

Başkan Ali Konak : “Vatanımıza ve Milletimize Hayırlı Olsun”

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak , Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu için oyunu kullanarak , seçimlerin 14 Mayıs’ta olduğu gibi huzur ve barış içinde tamamlanarak sonucun tüm Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan  Ali Konak : “Vatanımıza ve Milletimize Hayırlı Olsun”

Başkan Ali Konak,Yunak Sağlık meslek lisesinde 1008 nolu sandık ta oyunu kullanmasının ardından yaptığı açıklamada seçimlerin birinci turda olduğu gibi huzur ve barış içinde tamamlanmasını dileyerek sonucun tüm Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulunarak sözlerine şöyle devam etti.

Türkiye tarihinin en yoğun katılımlı seçimini yaşadık, Seçimlere katılım, insanımızın demokrasiye olan inancının en önemli göstergesidir. Vatandaşlarımız huzur ve sükunet içinde oylarını kullanıyorlar. İşte tüm bunlar öncelikle kazananın demokrasi olduğunun kanıtıdır. Türkiye’nin geleceğini tayin etmek amacıyla tüm milletimizle bugün sandık başındayız. Tüm vatandaşlarımızı oylarını kullanmaya davet ediyor, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin de huzur ve barış içinde geçmesini ve sonuçlarının ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

AdminAdmin