YEREL

Başkan Akkaya’dan Mevlidi Nebi ile Camiler Ve Din Görevliler Haftası Ziyaretleri

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya; Mevlidi Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Başkan Akkaya’dan Mevlidi Nebi ile Camiler Ve Din Görevliler Haftası Ziyaretleri

Başkan Akkaya ilk ziyaretini Akşehir İlçe Müftülüğü’ne yaptı.  Burada İlçe Müftüsü Ahmet Müjdeci ile görüşen Başkan Akkaya, Mevlidi Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Müftü Müjdeci’yi tebrik etti. Başkan Akkaya “Mevlidi Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Sayn Müftümüzü tebrik etmeye geldik. Bugün Mevlid Kandili’ni de idrak edeceğiz, kandili de mübarek olsun. Müftü Hocamızın şahsında şehrimizdeki 148 camide ve Kuran kurslarında hizmet veren tüm imam hatip ve vaiz hocalarımızın, Kuran kursu öğretmelerimizin, vaize hoca hanımlarımızın;  Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Mevlidi Nebi haftalarını tebrik ediyor, başarılı güzel çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Müftü Müjdeci’de yapılan ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek müftülük olarak camiler ve din görevlilerine olan destekleri için Başkan Akkaya’ya teşekkür etti.

Başkan Akkaya ziyaretleri kapsamında Diva-Sen, Diyanet-Sen, Diyanet Vakıf-Sen ve Diyanet Birlik-Sen’i ziyaret edip buralarda temsilcilerin ve üyelerinde haftalarını tebrik etti.

AdminAdmin