YEREL

Başkan Akkaya’dan AKSEV’e Ziyaret

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya; AKSEV Vakfı (Akşehir Kültür Sağlık Eğitim Vakfı) binasına giderek Ramazan ayı boyunca yapılan çalışmalar ve iftar yemeği dağıtımı hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Akkaya’dan AKSEV’e Ziyaret

AKSEV’in ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olduğunu ifade eden Başkan Akkaya “AKSEV her Ramazan ayında olduğu gibi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sofralarına katkı vermeye devam ediyor. Ramazan ayı haricinde de bu değerli vakfımız ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sofralarını donatıyor. Bu konuyu da hep takdirle karşılıyoruz.

Resim önizlemesi

AKSEV yönetim Kurulu Başkanımızı, AKSEV Yönetimini, çalışanlarını tebrik ediyoruz. AKSEV tarafından bu Ramazan ayında da bin 250 kişilik yemek dağıtımı yapılıyor. Bu dağıtımın bir bölümü şehrimiz merkez mahallelerinde, bir bölümü de dış mahallerimizde olmak üzere devam ediyor. Hijyen bir ortamda, iyiliğin 5 harfi sloganıyla AKSEV’imiz ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmayı sürdürüyor. Bu vesileyle AKSEV’e katkı veren tüm hayırseverlerimizi de tebrik ediyorum. Bu güzel, başarılı, hayırlı çalışmaların devamını diliyorum. Akşehir Belediyesi olarak her zaman AKSEV Vakfı’mızın yanındayız” diye konuştu.

Resim önizlemesi

AKSEV Vakfı Başkanı Abdurrahman Karataşlı ve Müdürü Şener Aksoy’da Başkan Akkaya’ya ziyareti için teşekkür ettiler.

 

AdminAdmin