YEREL

Başkan Akkaya Zabıta Haftası'nı Kutladı

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Zabıta Haftası münasebetiyle belediyede görev yapan zabıtaların haftasını kutladı.

Başkan Akkaya Zabıta Haftası'nı Kutladı

Başkan Akkaya, Zabıta Haftası nedeniyle Akşehir Belediyesi ana hizmet binası toplantı salonunda zabıta personeli ile bir araya gelerek haftalarını kutladı. Kutlamada Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Yiğit ile Zabıta Müdürü Veysel Akçiçek’de hazır bulundu.

Başkan Akkaya, yaptığı konuşmada,  Zabıtalar Haftasını kutlayıp, nice kutlamalara sağlık ve sıhhat içinde ulaşmayı temenni etti. Zabıtanın belediyelerin görünen yüzü ve vitrini olduğuna değinen Başkan Akkaya “ Zabıta Teşkilatı; belediyelerin iç güvelik birimi, tabiri caizse kolluk birimidir. Devletin, belediyenin mağdur edenlere karşı haşmetini, iyi ve mazlum insanlara karşı da şefkatini gösterme anlamında görev yapmaktadır. Her birimimizin zorlukları var ama sizlerin sürekli sahada olması gerekliliğinden dolayı daha zorlukları var. Sizlere teşekkür ediyor, görevlerinizde kolaylıklar diliyorum. Tüm zabıtalarımızın zabıta haftasını kutluyorum” dedi.
Başkan Akkaya geçtiğimiz hafta taşınan Perşembe Pazarı’ndaki yerleşim yerleri ve düzenleme çalışmaları için de Başkan Yardımcı Mevlüt Yiğit başta olmak üzere tüm zabıta personeline teşekkür etti.

AdminAdmin