YEREL

Başkan Akkaya; Öğrencilerle Birlikte

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, “Teneffüs Buluşmaları” kapsamında Şehit Muhammet Fatih Safitürk Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Akkaya; Öğrencilerle Birlikte

Başkan Akkaya’yı Şehit Muhammet Fatih Safitürk Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İlyas Demirağaç ve okul idarecileri karşıladı. Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü A. Barbaros Topaloğlu, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel, Akşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü İsmail Kıyıcı’nın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Akkaya öğrenciler ile okul öğretmenleriyle buluştu.

Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Akkaya” Öğretmenlerin öğrencilerine geleceğe hazırlama noktasında büyük emekleri olduğuna dikkat çekti.

Başkan Akkaya ve beraberindeki heyet; Öğretmenlerin istek ve taleplerini dinledi. Öğretmenler odasından ayrılan heyet sınıfları da ziyaret edip, öğrencilere başarılar dileyerek istek ve taleplerini sordu.

Heyet; daha sonra teneffüse çıkan öğrencilerle buluştu. Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, onlarla sohbet edip isteklerini dinledi. Akşehir Belediyesi ikram çeşmesinden de, teneffüse çıkan öğrencilere sıcak çikolatalı süt ikramında bulunuldu. Başkan Akkaya öğrencilerin ısrarını kıramayıp bir süre onlarla top ve masa tenisi oynadı.

Okul bahçesinde bir açıklama yapan Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya” Sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyoruz ve heyecanlıyız da yüce rabbimden dileğim eğitim hayatınız boyunca hedeflediğiniz yerleri kazanmayı nasip etsin. İmam Hatiplileri önemsiyoruz. Geçmişini bilen geleceğini daha iyi görürmüş. Sizler inşallah bu anlamda daha donanımlı gençler olacaksınız. Sizin sorumluluğunuz diğer okullardan daha farklıdır. Hem dinimizi, tarihimizi daha iyi bileceğiz. Gideceğimiz yerlerde Akşehir’imizi, Konya’mızı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Ayrıca Başkan Akkaya; Genç Akşehir Kültür Sanat Eğitim ve Spor Merkezi’ (Genç AKSES Merkezi) ile yeni faaliyete geçen (Dönemeç Kitap Kafe) hakkında öğrencilere bilgiler aktarmasıyla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

AdminAdmin