YEREL

Başkan Akkaya, Akşehir’deki Basın-Yayın Çalışanlarıyla Buluştu

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Akşehir’de faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi

Başkan Akkaya, Akşehir’deki Basın-Yayın Çalışanlarıyla Buluştu

Başkan Akkaya, “Kamuoyunu bilgilendirmede, halkın gözü kulağı olan siz değerli gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Akşehir Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediği programda, ilçede faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilerini buluşturdu.

Resim önizlemesi

Hıdırlık Sofrası’nda düzenlenen programda konuşan Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, fedakârca çalışan gazetecilerin gecesine gündüzüne katarak her türlü zorlu hava şartlarında bile Akşehir halkına doğru haberi ulaştırmak için gayretli çalışmalarına şahit olduklarını belirtti. Başkan Akkaya, “Kamuoyunu bilgilendirmede, halkın gözü kulağı olan siz değerli gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. İnşallah sağlık ve huzur içerisinde bir yıl geçirmenizi diliyor, programımıza teşrif ettiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Resim önizlemesi

Programda Akşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Başkan Akkaya, gazetecilerden gelen soruları da yanıtladı.

Gazeteciler adına düşüncelerini paylaşan Akşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Doğan da Başkan Akkaya’ya böyle güzel bir organizasyon için teşekkürlerini ileterek tüm gazetecilerin gününü tebrik etti.

Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 

Resim önizlemesi

 

 

 

 

AdminAdmin