EĞİTİM

Başarmaya Hazırım Projesinde Kitap Listeleri Belirleniyor

Konya valiliği himayelerinde, İl milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen "Başarmaya Hazırım" projesi, tüm resmî ve özel ilkokul 3. sınıf öğrencilerinin katılımıyla devam ediyor.

Başarmaya Hazırım Projesinde Kitap Listeleri Belirleniyor

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanmakta olan "Başarmaya Hazırım" projesinin, hedefleri doğrultusunda ilimiz genelinde tüm okullarda, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından devam ettirilmekte olan "Dilimizin Zenginlikleri" projesine de uygun olarak Türkçenin güzel kullanımı ve geliştirilmesine yönelik etkinlik takvimi kapsamında çalışmalar gerçekleştiriliyor.

 

Proje uygulama basamaklarında belirtilen öğrencilerin aileleriyle birlikte ilgilerini çeken kitap listelerini hazırlaması adımının ardından "Hazırlanan listenin aile, öğretmen ve öğrencinin ortak kararıyla on beş kitabın düzenlenmesi" aşamasına geçildi.

 

Bu aşamada öğrencilerimiz kitaplarını aileleriyle birlikte seçmeye, daha sonra öğretmenlerinin rehberliğinde karar vererek evdeki kütüphanelerini oluşturmaya başladılar.

AdminAdmin