SPOR

Başarılı Sporcudan Başkan Akkaya’ya Ziyaret

Türkiye Bedensel Engelliler Atletizm Türkiye şampiyonu ve 1854 Akşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu Enes Tanrıkulu, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’yı ziyaret etti.

Başarılı Sporcudan Başkan Akkaya’ya Ziyaret

30-31 Ekim tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilen Türkiye Bedensel Engelliler Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda 100 metre, 200 metre ve uzun atlama dallarında derece alan Enes Tanrıkulu, Türkiye şampiyonu oldu. Madalyaları ile Başkan Akkaya’yı ziyaret eden sporcuya 1854 Akşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Öncel, Akşehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Eyüp Yılmaz ile antrenörü eşlik etti.

Resim önizlemesi

Belediye Başkanı Akkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, atletizm sporcusu Enes Tanrıkulu’na başarısından dolayı tebrik etti. Akkaya; “Akşehir Belediyesi olarak sporun her türlü branşında yarışmak isteyen arkadaşlarımızı her zaman destekliyoruz. Bu üstün başarısından dolayı sporcumuz Enes Tanrıkulu’nu tebrik ediyor, ülkemizi bundan sonra da en iyi şekilde temsil edeceğine canı gönülden inanıyorum. Sporcumuzun başarısına ortak olan ve yarışmaya hazırlayan antrenörlerimizi de ayrıca tebrik diyorum.” diye konuştu.

Resim önizlemesi

Sporcu Tanrıkulu ve beraberindekiler, misafirperverliklerinden dolayı Başkan Akkaya’ya teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Resim önizlemesi

AdminAdmin