GÜNCEL

Bakan Murat Kurum: Seçimimiz ülkemize, milletimize, hayırlı olsun

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçimi için oyunu, eşi Şengül Kurum ile birlikte TEB Ataşehir Ortaokulunda kullandı. Açıklama yapan Bakan Kurum, “85 milyon vatandaşımızla birlikte bir kez daha sandık başına gidiyoruz. Yine demokratik bir olgunlukla, 14 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi tüm vatandaşlarımızın katılım sağlayacağı bir seçim yaşama arzusuyla, biz de oyumuzu kullandık. Seçimimiz inşallah; ülkemize, milletimize, 780 bin kilometrekare vatan toprağımıza, tüm dünyaya hayırlı olsun. Akşama da, Türkiye Yüzyılı’nı başlatacağız.” dedi.

Bakan Murat Kurum: Seçimimiz ülkemize, milletimize,  hayırlı olsun

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “85 milyon vatandaşımızla birlikte bir kez daha sandık başına gidiyoruz. Seçimimiz inşallah; ülkemize, milletimize, 780 bin kilometrekare vatan toprağımıza, tüm dünyaya hayırlı olsun.” dedi.

 

Bakan Murat Kurum, 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçiminde oyunu, İstanbul TEB Ataşehir Ortaokulunda, eşi Şengül Kurum ile birlikte kullandı. Oy kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Bakan Kurum, “85 milyon vatandaşımızla birlikte bir kez daha sandık başına gidiyoruz. Yine demokratik bir olgunlukla, 14 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi tüm vatandaşlarımızın katılım sağlayacağı bir seçim yaşama arzusuyla biz de oyumuzu kullandık. Seçimimiz inşallah ülkemize, milletimize, 780 bin kilometrekare vatan toprağımıza, tüm dünyaya hayırlı olsun diyorum. İnşallah yine demokratik bir olgunlukta, bayram havasında oylarımızı kullanacağız. Akşamleyin de, inşallah Türkiye Yüzyılı’nı başlatacağız. Tüm milletimize hayırlı, uğurlu olsun tekrardan.” açıklamalarını yaptı.

AdminAdmin