GÜNCEL

Bakan Göktaş'tan Müjde Geldi Destekler Hesaplara Yatacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin Ramazan Bayramı öncesine çekildiğini duyurdu. Bu karar, ailelerin bayram sevincini artırmayı amaçlıyor

 Bakan Göktaş'tan  Müjde Geldi  Destekler Hesaplara Yatacak

Bakan Göktaş, yapılan açıklamada, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin 4 Nisan Perşembe günü (yarın) hesaplara yatırılacağını belirtti. Bu adım, bayram öncesinde ailelerin maddi ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olacak.

Bakan Göktaş'ın Açıklamaları

Bakan Göktaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ramazan Bayramı'nın huzur iklimini hep birlikte yaşamak, ailelerimizin bayram sevincini daha da artırmak adına Türkiye Aile Destek Programımızın ödemelerini öne çekerek 4 Nisan Perşembe günü (yarın) hesaplara yatırıyoruz." ifadelerini kullandı.

Bakanın Vurguladığı Önemli Noktalar

Bakan Göktaş, açıklamasında ayrıca, "Hak sahibi tüm ailelerimiz için hayırlı olsun. En değerli varlığımız olan aileyi merkeze alan bakış açısı ve milletimizin yaşam standartlarını daha da yükseltmek hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz." şeklinde devam etti. Bu sözler, devletin aileleri ve vatandaşların yaşam standartlarını yükseltme çabasını gösteriyor.

AdminAdmin