YEREL

Bakan Göktaş, Yunak'ta Kapalı Pazar Yerinin Açılışını yaptı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Yunak ilçesinde yapımını tamamladığı kapalı pazar yerinin açılışını gerçekleştirdi.

Bakan Göktaş,  Yunak'ta Kapalı Pazar Yerinin Açılışını yaptı

Açılışta konuşan Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, Yunaklıların ihtiyacını karşılamak ve daha modern bir alanda alışveriş ve ticaret yapılması amacıyla ilçeye kapalı pazar alanı kazandırdıklarını söyledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş ; ‘’2 bin 170 metrekare kapalı alanda, 48 adet pazar tezgahıyla hizmet verme kapasitesine sahip pazar alanının Yunak’a değer katacağına inandığını kaydeden Mustafa Uzbaş, “Güncel bedelle 25,5 milyon liraya mal olan kapalı pazar alanımız hayırlı olsun. Eser ve hizmet siyasetiyle ve gönül belediyeciliği anlayışıyla şehrimizin 31 ilçesiyle birlikte kalkınmak için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Bu doğrultuda Yunak ilçemize de altyapıdan tarımsal desteklere, eğitimden sağlığa, sanattan spora her alanda önemli hizmetlerde bulunduk” dedi.

 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş  Yunak Kapalı Pazar Alanının ilçeye hayırlı temennisinde bulunarak Daha Önce söz verdiği sosoyal hizmet merkezinin açılışını da yaptı.

 Bakan Göktaş, “Bugün inşallah sosyal hizmet merkezimizin açılışını da gerçekleştireceğiz. Yeni sosyal hizmet merkezimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu merkezimizle de bakanlık olarak sunduğumuz tüm hizmetlere bütün vatandaşlarımız tek bir noktadan ulaşabilecek. Konya’nın genelinde 3 huzurevi yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi, 2 çocuk destek merkezi, 2 sevgi evini hizmete açtık. Meram’da bir huzurevi yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezimiz ile Selçuklu’da bir Engelsiz Yaşam Merkezimizin etüt proje çalışmaları devam ediyor” ifade etti.

 

 

AdminAdmin