GÜNCEL

Bakan Göktaş Çeltik Belediye Başkanlık Binasının Açılışını Gerçekleştirdi

Aile ve Sosyal hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş açılış ve ziyaretleri gerçekleştirmek üzere Çeltik ,Yunak ve Akşehir’e geldi

Bakan Göktaş Çeltik Belediye Başkanlık Binasının Açılışını Gerçekleştirdi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Konya’nın Çeltik ilçesinde yapımı tamamlanan yeni belediye binasının açılışına katıldı. Açılışta konuşan Bakan Göktaş, “AK Partimiz 22 yıldır hizmet ve eser siyasetini benimseyen bir siyasi harekettir. Bu anlayışın en net görüldüğü yerler de AK Partili belediyelerimiz oldu. İlk günden itibaren, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her bir vatandaşımızın refahını artırmak için çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Cumhur İttifakı olarak Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti’nin ülke siyasetindeki ortaklığını, önümüzdeki 31 Mart Yerel Seçimlerinde inşallah yerel siyasette de güçlü bir şekilde devam ettireceğiz. AK Parti’nin 22 yıllık başarı hikayesinde yerel yönetimlerimizin payı büyüktür. AK Parti belediyeciliği artık bir markadır” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş;  Konya için ‘baba ocağım’ ifadesini kullanan Göktaş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi, “Baba ocağım Konya'da, Çeltik Belediyesinin yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdik. Ardından Çeltik SKM'mizi ziyaret ederek Berat Kandili'nin bereketini hemşehrilerimizle paylaştık. Son 22 yıldır yaptığımız gibi, milletimizin gönlündeki yerimizi güçlendirmekte kararlıyız. Çeltik Belediye Başkan Adayımız Ali Meşe 1 Nisan sabahından itibaren hemşerilerimize hizmet etmeye hazır”

AdminAdmin