GÜNCEL

Bakan Ali Yerlikaya'dan Polis Teşkilatı’nın 179. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

İç İşleri Bakanı Ali Yerlikaya Türk Polis Teşkilatı’nın 179. Kuruluş Yıl Dönümü nedeni ile sosyal medya hesabından kutlama mesajı yayımladı .

Bakan Ali Yerlikaya'dan  Polis Teşkilatı’nın 179. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Bakan Ali Yerlikaya Mesajında : ‘’10 Nisan 1845 tarihinde kurulan Türk Polis Teşkilatımız dev bir çınar gibi Gölgesi dahi huzur veriyor.

Kahraman polislerimiz 179 yıldır halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için terör örgütleriyle, organize suç örgütleriyle, zehir tacirleriyle ve tüm suç odaklarıyla canla başla mücadele ediyor, etmeye de devam edecek.

Çünkü Türk polisi güçlüdür

Güvenilirdir

Özverilidir

Korkusuzdur

Cesurdur ve vicdanı olmayanların karşısındadır

179 yılda şanlı Türk Polis Teşkilatımızda görev yapan ve artık ebediyete irtihal eden emniyet güçlerimize, kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun inşallah.

Fedakâr gazilerimize afiyetler diliyorum.’’

Gönderi

Yeni gönderileri gör

Sohbet

Ali Yerlikaya

 

@AliYerlikaya

10 Nisan 1845 tarihinde kurulan Türk Polis Teşkilatımız dev bir çınar gibi Gölgesi dahi huzur veriyor. Kahraman polislerimiz 179 yıldır halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için terör örgütleriyle, organize suç örgütleriyle, zehir tacirleriyle ve tüm suç odaklarıyla canla başla mücadele ediyor, etmeye de devam edecek. Çünkü Türk polisi güçlüdür Güvenilirdir Özverilidir Korkusuzdur Cesurdur ve vicdanı olmayanların karşısındadır 179 yılda şanlı Türk Polis Teşkilatımızda görev yapan ve artık ebediyete irtihal eden emniyet güçlerimize, kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun inşallah. Fedakâr gazilerimize afiyetler diliyorum.

 

AdminAdmin