YEREL

Atma Tikla Projesinde Hediyeler Yeni Sahiplerine Ulaşti

Akşehir Belediyesi’nin geri dönüşebilen atıkların ekonomiye kazandırılması ve gelecek nesillere temiz bir dünya aktarılmak üzere “Temiz Çevre Temiz Akşehir” parolasıyla geliştirilen Atma Tıkla isimli ödüllü geri dönüşüm projesinde vatandaşlar biriktirdiği puanlarla ödüllendirilmeye devam ediyor.

Atma Tikla Projesinde Hediyeler Yeni Sahiplerine Ulaşti

Proje ve yararları ile ilgili bir açıklama yapan Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya; “Atma Tıkla Projesi ile geri dönüşebilen atıkların çevreye zarar vermesi önlenmekte. Atıkların ekonomiye kazandırılmasını sağlayan projemiz kapsamında İstasyon Mahallesi’nde ikâmet eden Hüseyin Tuna Erkekli ve Yeni Mahalle’de ikâmet eden Veli Kaçar toplamış olduğu geri dönüşebilen atıkları Atma Tıkla uygulaması ile sisteme girip bildirimini yaparak görevli arkadaşlarımıza teslim ettiler. Bunun karşılığında da ödül kazandılar. Akşehir Belediyesi olarak geri dönüşebilen atıkları toplayarak projeye katılan kardeşlerimizi duyarlılıklarından dolayı tebrik ediyor ve tüm Akşehirlileri projeye katılmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

HEDİYELER SAHİPLERİNE TAKDİM EDİLDİ

 

Atma Tıkla Projesi kapsamında geri dönüştürülebilir atıkları toplayarak yetkililere teslim eden 2 genç Akşehirliye hediyeleri takdim edildi. METAGER Atık Toplama ve Geri Dönüşüm şirketi adına Çevre Mühendisi Sadık Serdar Karmış ve Temizlik İşleri Müdürü Orhan Uyar tarafından hediyeler sahiplerine teslim edildi. Hüseyin Tuna Erkekli’ye futbol topu ve Veli Kaçar adına annesine basketbol topu takdim edildi.

 

 

AdminAdmin