YEREL

Atma Tıkla Projesi Kapsamında 2022 Yılının Son Ödülleri de Sahibini Buldu

Akşehir Belediyesi tarafından Sıfır Atık Projesi kapsamında başlatılan Atma Tıkla Projesi ile ödüller sahipleriyle buluşmaya devam ediyor.

Atma Tıkla Projesi Kapsamında 2022 Yılının Son Ödülleri de Sahibini Buldu

. 2022 yılının son ödülü olarak 3 adet voleybol topu kazanan Baysal ailesinin minik ferdine hediyeleri Akşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Orhan Uyar tarafından takdim edildi.

Çevre kirliliğinin önlenmesi ve geri dönüşebilen atıkların ekonomiye kazandırılması amacıyla ülke genelinde başlatılan Sıfır Atık Projesi kapsamında Akşehir’de geliştirilen Atma Tıkla Projesi ile  bugüne kadar 1 adet çocuk scooteri, 2 adet tost makinesi, 2 adet ütü, 2 adet çaycı seti, 1 adet çelik su ısıtıcı(kettle),1 adet saç kurutma makinesi ,8 adet futbol topu ve 3 adet voleybol topu ile çok sayıda ekmek ödülleri vatandaşlara teslim edildi.

Akşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen bu projenin hayata geçmesiyle birlikte vatandaşların katılımlarıyla bugüne kadar yaklaşık 30 Ton geri dönüşebilen atık toplandı. Atma Tıkla Mobil Uygulaması Akşehir’deki vatandaşlar tarafından rağbet görürken uygulama 1.100 kişi tarafından indirilip aktif olarak kullanılmaktadır.

AdminAdmin