GÜNCEL

Apollon Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Merkezi Hizmete Başladı

Konya’da Görgülü Center’de faaliyetine başlayan Apollon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan’ın katıldığı törenle hizmete başladı.

Apollon Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Merkezi Hizmete Başladı

Esenler Mahallesi Görgülü Center Selçuklu ilçesinde faaliyetine başlayan Apollon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezinin açılışına AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, Apollon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi sahibi Hasan Yasin Acar’ın Babası Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Cemil Acar, Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, Kırım Türkleri Derneği Başkanı Mustafa Sırrı Demirel, Muhasebeciler ve Mali Müşavirler, Spor camiasıyla, iş dünyası temsilcileri katıldı.

Resim önizlemesi

Açılış kurdelesini kesen ve açılış konuşmasını yapan AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, “Söylemlerimiz biraz spor ağırlıklı olacaktır. Spora yakın olanlar bilir. Son yıllarda Ülkemizin sporda elde ettiğimiz başarıları, başta tesis atağı olmak üzere alınan madalyalar ve branşlar da elde ettiğimiz başarıları spora yakın olanlar bilir. İnsana yatırım anlamında bilimin sporla birlikte yürümesi gibi bir yol izlendi özellikle son 10 yılda. Burada Türk Spor Teşkilatı fizyoterapist, diyetisyen, psikolog, masör kadrolu çalışma imkanına kavuştu. 22 ilimizde olimpiyatlara hazırlık merkezi oluştu ve bunların merkezi Ankara Eryaman’dadır. İşte Hasan Yasin Acar kardeşimiz Eryaman’da üç yıl başarıları elde sporcuların teşhis, tedavi ve rehabilitasyonuyla ilgilenen ekibin içinde yer aldı. Ve orada ciddi katkıları oldu. Ben yakinen şahidim. Bugün Konya’da açacağımız merkez hem Konya’da sporculara hemde Konya halkına hizmet edecektir. Hem fizik tedavi ve rehabilitasyon anlamında ciddi anlamda katkılar yapacaktır. Bu yeteneği Hasan Yasin Acar elde etti. Bunun yakın tanığıyım. Bundan sonra duamız bol bereketli işler ve kazançlar ve hayırlı hizmetler olsun diyoruz. Aileye, Türkiye’ye ve Konya’ya hayırlı olsun. Açılışa katıldığınız içinde sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Resim önizlemesi

Apollon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi sahibi Uzman Fizyoterapist Hasan Yasin Acar konuşmasında açılışa katılanlara teşekkür ederek, “Apollon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezimizde Konya halkıyla sporcularımıza hizmet vereceğiz. Özellikle manuel terapi, sporcu rehabilitasyonu, Tecar terapi, atletik performans, EMS, sinir sıkışmaları, omurga, denge rehabilitasyonu, çene eklemi rehabilitasyonu, kayropratik manuel terapi, recovery, fibromiyalji rehabilitasyonu, myofasyal ağrı sendorumu ve ortopedik rehabilitasyon gibi hizmetleri Konyalılarla birlikte Konyalılara vereceğiz. Merkezimize tüm Konyalıları bekliyorum. Açılışımıza katılan başta AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan’a ve diğer katılımcılara çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından yapılan duadan sonra Apollon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezimizin açılış kurdelesi AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Apollon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi sahibi Uzman Fizyoterapist Hasan Yasin Acar ve babası Cemil Acar tarafından kesildi.

AdminAdmin