YEREL

Aksinne Evleri’nde 144 Daire Daha Hak Sahiplerine Teslim Edildi

Meram Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen kooperatifler üyelerine ve arsa sahiplerine yeni yuva sevinci yaşatmaya devam ediyor. Bu kapsamda Aksinne Evleri Konut Yapı Kooperatifi, tamamlanan iki blokta ev sahibi yaptığı 144 kişiye daha anahtarlarını teslim etmeye başladı.

Aksinne Evleri’nde 144 Daire Daha Hak Sahiplerine Teslim Edildi

Meram Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen ‘Büyük Konut Hamlesi’ vatandaşları yeni yuvalarına kavuşturmaya devam ediyor. Bu kooperatiflerden biri olan Aksinne Evleri Konut Yapı Kooperatifi 144 aileye daha anahtar sevinci yaşattı. Daha önce çekilen kuralarda yeni evine oturmaya hak kazanan 144 aile, anahtarlarını teslim alarak yuvalarına kavuştular. Meram Belediye Başkan Yardımcıları Selahattin Özçelik ve Ahmet Şenyiğit de ailelerin yeni yuva sevincine ortak oldu.

Resim önizlemesi

“864 DAİRENİN 360’I TESLİM EDİLMİŞ OLDU”

 

Meram Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şenyiğit, yeni evlerin hak sahiplerine hayırlı olması temennisinde bulundu. Toplamda 864 daireden oluşan kooperatifte teslim edilen daire sayısının 360’ı bulduğu belirten Başkan Yardımcısı Şenyiğit, anahtar teslim töreninde yaptığı açıklamada “Kooperatifin inşaat süreci bundan sonraki aşamada yeni adada devam edecek. Bunun için tüm hazırlıklar tamamlandı. Genel kurulun ardından süreç daha da hızlandırılacak” görüşlerine yer verdi.

Resim önizlemesi

“YENİ YUVALARI HAK SAHİPLERİNE HAYIRLI OLSUN”

 

Aksinne Evleri Kooperatifi ve belediye öncülüğünde kurulan kooperatiflerde inşaatlara ve evlerin teslimine devam edilmesinin çok anlamlı olduğunu ifade eden Meram Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Özçelik de, yeni evlerine kavuşan vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu. Meram Belediyesinin öncülük ettiği 9 kooperatifin tamamında inşaat süreçlerinin hızlı bir şekilde ilerlediğini kaydeden Başkan Yardımcısı Özçelik, “Meram’da dönüşüme ve konut açığının kapatılmasına önemli katkı sunan kooperatifler bir yandan da tamamladıkları evleri hak sahiplerine teslim ediyor. Belediye olarak inşaatlar devam ettiği sürece yakından takip etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

AdminAdmin