MAGAZİN

Akşehir KOMEK Tiyatrosu Yoğun İlgi Gördü

Akşehir KOMEK tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi Akşehirli tiyatro severler tarafından büyük ilgi gördü.

Akşehir KOMEK Tiyatrosu Yoğun İlgi Gördü

Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’ndeki oyuna; Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaaddin Barbaros Topaloğlu, Akşehir KOMEK Sorumlusu Hüseyin Zeybek, bazı kamu kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kübra Acar’ın yönettiği 3 ayrı kısa skecin sergilendiği komedi türündeki oyun Sosyal Medya konusu ile başladı. Skeçte günümüzdeki sosyal medya düşkünlüğünün hayatımıza olan etkisi ve hayatımızı ele geçirmesi gibi konuların işlendi. İkinci skeçte ise açılan alışveriş merkezleri ile esnafların yaşadığı sorunlar, esnafların alışveriş merkezleri ile olan mücadelesiyle konu edildi. Son skeçte ise üniversite okuyan kızların yurt hayatı ve yaşadıkları komik olaylar, imkansızlıklar içinde bile kendilerine imkân oluşturmaları eğlenceli bir şekilde anlatıldı. Oyun sonunda tiyatro severler oyuncuları ayakta alkışladı.

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, oyunu yöneten Kübra Acar ve oyuncuları tebrik ederek yönetmen Kübra Acar’a çiçek takdimi etti.

 

AdminAdmin