SAĞLIK

Akşehir Devlet Hastanesi Bölge Hastanesi Olma Yolunda

Kadın Doğum Uzmanı Dr. Burak Çağlarsu ve Ortopedi Uzmanı Dr. Devran Ceylan ile bu branşlarda hizmetin daha da güçleneceğini belirten Başhekimimiz Bülent Erdem; “Atamalar, her iki hekimimize ve Akşehir’imize hayırlı olsun.” dedi.

Akşehir Devlet Hastanesi Bölge Hastanesi Olma Yolunda

2015 yılında Hacettepe Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Burak Çağlarsu, 2016 yılında Kırşehir Komuta Kontrol Merkezi’nde ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda mecburi hizmet yaptı. 2018 yılında kısa süre Ankara Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda çalışan Çağlarsu; 2022 yılında Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ihtisasını tamamlayarak Doğanhisar Devlet Hastanesi’nde görev yapmasının ardından, Akşehir Devlet Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak göreve başladı. Gebelik takibi, laparoskopik (kapalı) ameliyatlar, aşılama, adölesan takibi, genital estetik ve genel kadın sağlığı, Dr. Çağlarsu’nun ilgi alanları arasında yer alıyor.

2016 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Devran Ceylan, Tuzlukçu İlçe Devlet Hastanesi’nde pratisyen hekim olarak çalıştı. 2017 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü’nde uzmanlık eğitimine başlayan Ceylan, 2023 yılında Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak Akşehir Devlet Hastanesi’ne atandı.

AdminAdmin