SAĞLIK

Akşehir Devlet Hastanesi Bir İlke Daha İmza Attı

Akşehir Devlet Hastanesi Laparoskopi tekniğiyle basit nefrektomi ameliyatı (kapalı yöntemle böbrek alınması) ameliyatı ilk defa gerçekleştirildi.

   Akşehir Devlet Hastanesi  Bir İlke Daha İmza Attı

Akşehir Devlet Başkanı Baş Hekimi Uzman Dr. Bülent Erdem , hastanemiz kalite standartlarından ödün vermeden, güvenilir, ulaşılabilir ve yakın olması nedeni ile Isparta Şarkikarağaç ilçesi ,Afyon Sultandağı, çay ilçeleri ve Konya’mızın Çeltik,Yunak, Tuzlukcuve ılgın ilçelerine de hizmet sunarak Uzman doktorlarımız, güler yüzlü sağlık ekibimiz ve yüksek teknolojik donanımlarımızla hastalarımıza en iyi tedavi ve bakımı sunmaktayız. Hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı ilke edinerek, her hastamıza saygı, şeffaflık ve etik değerlere bağlılıkla yaklaşıyoruz. Tedavi edici ve koruyucu sağlık hizmetlerini bir arada sunarak, insanların sağlığına yönelik her türlü ihtiyaçlarını karşılayarak hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Dedi

Akşehir Devlet Hastanesinde Laparoskopi tekniğiyle basit nefrektomi ameliyatı (kapalı yöntemle böbrek alınması) ameliyatını yapan Üroloji Uzmanımız Op. Dr. Bünyamin Yıldırım yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi ; ''Hastamızın hidronefrotik atrofik (zar haline gelmiş küçülmüş böbrek) sol böbreği minimal invaziv ve kapalı yöntemle alınarak hastamız ikinci günde taburcu edildi. Böylelikle hastamızın ağrısı daha az, yatış günü daha kısa oldu. Ameliyat esnasında bizlere yardımcı olan meslektaşım Op. Dr. Halil Kirazlı’ya ve hastanemiz ameliyathane ekibine teşekkür ederim'' dedi.

AdminAdmin